Блог » Средно Образование

Средно образование в Австрия

<a href='https://www.freepik.com/photos/city'>City photo created by wirestock - www.freepik.com</a>
Австрия е не само една от най-атрактивните европейски държави, но и водеща дестинация за образование в чужбина. Динамичният културен и социален живот, централното й разположение в Европа и не на последно място безопасната и стимулираща среда за обучение, привличат семейства от цял свят в желанието им да намерят първокласно образование за своите деца. Характерно за училищата, с които ЕДЛАНТА има дългогодишно сътрудничество, е, че обучението се провежда на английски език. Немският се изучава като част от учебната програма, а това е чудесна възможност в края на средното образование учениците да владеят два чужди езика и да изберат дали да продължат висшето си образование в немско или англоговоряща държава.

Друго предимство на средното образование в Австрия е изборът от учебни програми. В зависимост от индивидуалните цели на кандидата, академичните му/й постижения, нивото на владеене на английски език и възрастта, нашите опитни консултанти предоставят подробна информация за преимуществата на отделните образователни програми (American High School Diploma, International Baccalaureate) и помагат в избора на най-подходящата.

И не на последно място, обучението в интернационални училища по международнопризнати образователни програми разширява кръгозора на децата. Те създават приятелства, които много често са за цял живот и им дават увереност да се чувстват граждани на света.
С ЕДЛАНТА можете да кандидатствате в някои от най-престижните интернационални училища в Австрия, които приемат ученици както за дневна форма на обучение, така и на пълен пансион:
• American International School-Salzburg
• Amadeus International School-Vienna
• Danube International School-Vienna
• St Gilgen International School

Заявете Вашата безплатна консултация сега!


Добави нов коментар