Блог » Средно Образование

St Andrew’s College Cambridge, UK

Вече повече от 40 години St Andrew’s College Cambridge предлага на британските и на чуждестранните ученици възможност да учат в центъра на академичен Кеймбридж. Това, което го отличава, е, че St Andrew’s e малко училище с отдаден персонал, който помага на учениците да постигнат целите си и да изградят успешно бъдещето си. Административният екип и много от преподавателите работят в колежа от 10 или повече години, което означава, че всички имат необходимия опит, за да помогнат и подкрепят своите възпитаници във всеки аспект.

Желаниятa на целия екип е да помогне на учениците да постигнат отлични академични резултати и да разгърнат максимално потенциала си в комфортна, спокойна и сигурна среда. Всяко дете получава индивидуална експертна подкрепа от личния си наставник, а в общежитието или приемното семейство, където е настанено - отлична грижа и внимание.

Колежът предлага широка гама от академични програми, включително Pre-A Level, GCSE и A Levels, както и 11 специализирани подготвителни курса за университет в направленията: природни науки, право, изкуства, архитектура, инженерни специалности и бизнес. Със сигурност ще намерите най-подходящата за вас програма. В допълнение колежът организира разнообразна програма от извънкласни дейности като различни спортове и клубове по интереси, включително изкуства и музика.

Накратко, предимствата на St Andrew’s College Cambridge са:
• 45-годишен опит в работата с чуждестранни ученици
• 100% прием на учениците от подготвителните програми за университет
• високвалифицирани и опитни преподаватели
• персонална подкрепа
• обучение в малки групи
• специализирани учебни лаборатории
• отлично оборудван отдел по изкуствата
• настаняване в общежитие или приемно семейство
• грижа за благосъстоянието на всяко дете
• разнообразни спортни дейности, клубове по интереси и организирани екскурзии

Колежът предлага отлична програма за допълнителна подготовка и надграждане, както и специализирани курсове за учениците, които имат интерес към медицина и инженерни науки. Извън класната стая учениците имат възможност да се включат както в спортни занимания и клубове по интереси, така и в Ученическия съвет или да участват в проекти като Млад предприемач, Дебати и др. Несъмнено участието в тези извънкласни дейности, заедно с отличната академична подготовка, гарантират на възпитаниците на колежа прием в най-престижните университети в Англия и Европа.

Резултатите от финалните изпити са красноречиви:
- A Level програма - 74% са постигнали най-високият възможен резултат A*-A, а 91% A*-B
- Foundation Courses (подготвителни програми за университет) - 100% успеваемост и прием в университет, а 87% са приети в топ 20 на най-престижните висши учебни заведения.
Ако все още тръсите причина са учите в сърцето на Кеймбридж, прочетете тази статия.

Искаш да знаеш повече за St Andrew’s College Cambridge?

Ела на безплатна консултация


Добави нов коментар