Блог » Средно Образование

Защо да учите в Cardiff Sixth Form College?

През последните 11 години Cardiff Sixth Form College неизменно оглавява класациите на частните училища в Обединеното кралство. На финалните изпити за учебната 2019/2020 г. 99% от учениците са постигнали оценки A*- A, а 100% са получили оценки - A*- B. От тях 17 вече са студенти в Оксфорд или Кеймбридж, 50% са в други топ университети от групата G5 (Imperial College, LSE или UCL), a 76% следват в университети, които влизат в топ 100 на класацията QS World University Rankings.

Всички преподаватели са с голям опит, като много от тях са били проверяващи или инспектори в други училища. Преподавателският екип е високо оценен от учениците и предлага индивидуална подкрепа, обучение и академично обогатяване на най-високо ниво. Кариерните специалисти в колежа осигуряват съдействие при кандидатстване във водещи британски, американски и други международни университети, подготовка за различни тестове за прием в университет, съвети за писане на мотивационни писма и подготовка за интервюта.

Cardiff Sixth Form College предлага участие в много и разнообразни доброволчески дейности и програми за придобиване на трудов опит в Обединеното кралство или в чужбина. Учениците се включват в клубове по интереси, развиват умения за критично мислене, участват в различни конкурси, развиват умения за комуникация, лидерство и предприемачество. Колежът организира много екскурзии, а учениците се насърчават да участват в различни проучания, да присъстват на Ted Talks и да предприемат независими изследователски проекти. Програмата от извънкласни дейности дава възможност на учениците да се наслаждават на спорт, музика, изкуство и театър, както и на широк кръг от клубове като напр. Наградата на херцога на Единбург, дискусиите и конкурса за дизайн на космическото селище на НАСА. В колежа има ученици от над 40 различни националности, които живеят в модерни общежития, състоящи се от самостоятелни стаи със саниратен възел и апартаменти тип „студио“ с общо ползване на стаи за почивка, кухни, музикални кабинети и арт зали.

Разположен в оживения град Кардиф, столицата на Уелс, Cardiff Sixth Form College със сигурност е мястото, където бихте искали да бъдете.

Заяви безплатна консултация


Добави нов коментар