Езикови ваканции

БОРНМЪТ - BAYSWATER

Езиков курс за кандидати над 16-годишна възраст
Великобритания
Английски
Интензивен курс, Общоразговорен курс
16+ години
Езиков курс за кандидати над 16-годишна възраст
ГРАДЪТ
Борнмът е разположен на южното английско крайбрежие. Смятан за един от най-привлекателните морски курорти на Англия, градът се слави с красивите си плажове, с безупречно поддържаните паркове и градини, с отличните условия за спорт, почивка и развлечения. Световноизвестната забележителност Стоунхендж е съвсем наблизо, както и горският парк Ню Форест. Борнмът е оживен университетски град. През лятото хиляди млади хора идват тук, за да усъвършенстват английския си език и да прекарат едно наистина незабравимо лято.

УЧИЛИЩЕТО
Учебните занятия се провеждат в елегантна сграда във викториански стил, разположена в непосредствена близост до центъра на града и на 15 мин. пешеходно разстояние от плажа. Училището разполага с 14 модерно оборудвани учебни зали, мултимедиен център, център за самоподготовка, както и с ресторант, слънчева открита тераса и добре поддържана градина.
Обучението е с интензивност 20, 25 или 30 уч.ч. седмично (1 уч.ч. = 45 мин). Предлагат се още фамилни езикови програми за родители с деца над 8-годишна възраст (26 юни – 11 август 2023 г.), индивидуални уроци, както и професионални курсове в сферата на дигиталния маркетинг и модата.
Още в първия ден от курса се полага тест за определяне на нивото, на базата на който курсистите се разпределят в многонационални групи.

Езиковият център предлага и целогодишна изпитна подготовка за IELTS, комбинация от 20 или 25 уч.ч. общоразговорен английски + 5 уч.ч. изпитна подготовка. Необходимо минимално ниво за включване в курса: B2 по Общоевропейската езикова рамка.

НАСТАНЯВАНЕ
Възможностите са:
• в семейство, в самостоятелна стая, с осигурени закуска или закуска и вечеря (16+)
• в семейство, в самостоятелна стая със санитарен възел, с осигурени закуска или закуска и вечеря (16+)
• в общежитие, в самостоятелна стая, без осигурена храна (18+)

КУЛТУРНА И СПОРТНА ПРОГРАМА
Езиковият център предлага разнообразни възможности за спорт: футбол, волейбол и др. Организират се дискотеки, интернационални партита, киновечери и др. Всеки уикенд има екскурзии до известни английски градове и забележителности: Лондон, Оксфорд, Кеймбридж, Бат, Солсбъри, Стоунхендж, Уинчестър, Стратфорд на Ейвън и др. Участието в екскурзиите и в някои прояви от културно-развлекателната програма се заплаща допълнително.

Примерната пакетна цена включва:
• тест за определяне на нивото
• 20 уч. ч. английски седмично
• настаняване в семейство, в самостоятелна стая
• полупансион
• учебни материали
• информационен пакет
• развлекателна и спортна програма
• сертификат за завършен курс
• регистрационна такса

Цени за 2023 г.*:
2 седмици = GBP 1074
3 седмици = GBP 1545
4 седмици = GBP 2016

*В периода 11 юни – 26 август 2023 г. при настаняване в семейство се начислява допълнителна такса за активен туристически сезон GBP 25 седмично.

Трансферът от/до летище Борнмът, Хийтроу, Гатуик, Лутън или Станстед се заплаща допълнително.

Начални дати: целогодишно, всеки понеделник