Езикови ваканции

КЕЙМБРИДЖ - CATS CAMBRIDGE

Oxbridge Preparation Programme: Летен специализиран курс за ученици от 14 до 17-годишна възраст
УЧИЛИЩЕТО
Cambridge Education Group предлага голямо разнообразие от образователни програми за ученици от Великобритания и чужбина. CATS Cambridge (КЕТС Кеймбридж) е международно училище с отлична база и местоположение – в центъра на Кеймбридж, до St John’s College парк. На разположение на учениците са модерно оборудвани класни стаи, компютърни зали, лаборатории, библиотека, театрално и арт студио, музикален кабинет, както и безжичен интернет в общежитията на колежа. В CATS Cambridge е завършил средното си образование световноизвестният пилот на Формула 1 Луис Хамилтън.

УЧЕБНА ПРОГРАМА
Science, Technology, Engineering and Mathematics (STEM) & English for Science – курсът е с продължителност 2 седмици и е подходящ за кандидати на възраст 14-17 г., които се интересуват от достиженията на науката, технологиите, инженерството и математиката. Работи се екипно, участва се в състезания по кодиране, строене на роботи и др. Програмата вкючва още лекции, семинари, практически лабораторни демонстрации и посещения на местни обекти във връзка с уроците (например Science Museum, National Space Centre или Bletchley Park). Програмата е в комбинация с езиков курс, като се набляга върху езиковите умения и креативното решаване на реални проблеми чрез науката.

Необходимо ниво: В2 (Upper Intermediate)

НАСТАНЯВАНЕ
CATS Cambridge предлага настаняване в общежитията на колежа, които се намират на разстояние от 5 до 20 минути пеша от училището. Стаите са с едно или две легла, със самостоятелен санитарен възел.

ПАКЕТНАТА ЦЕНА ВКЛЮЧВА:
• тест за определяне на нивото
• обучение
• учебни материали
• настаняване
• пълен пансион
• безплатен достъп до интернет
• развлекателна и спортна програма
• екскурзии

Цена:
2 седмици = GBP 3234

Начални дати:
30 юни, 14 юли 2024 г.

Пристигането е в неделя, а заминаването – в събота.

Информация за средно образование в CATS Cambridge можете да прочетететук.