Езикови ваканции

ЛОНДОН ЦЕНТЪР - BAYSWATER COLLEGE & EUROCENTRES

Езиков курс за кандидати над 16-годишна възраст
Великобритания
Английски
Интензивен курс, Общоразговорен курс
16+ години
Езиков курс за кандидати над 16-годишна възраст
ГРАДЪТ
Казват, че ако човек се е уморил от Лондон, значи се е уморил да живее. Основан от римляните през 60 г.пр.н.е., градът постоянно се е развивал и разраствал през вековете, за да се превърне в световен културен, търговски и финансов център. Днес тук се намират седалищата на много международни компании, банки и организации. Невъзможно е да се изброят всички исторически паметници и забележителности на Лондон. Много от тях са известни далеч извън пределите на Великобритания и неизменно привличат туристи от цял свят: сградите на Парламента и Биг Бен, Бъкингамският дворец, Трафалгар Скуеър, Пикадили Съркъс, Тауър и Тауър Бридж, търговската улица Оксфорд Стрийт, кварталът Сохо. Сбирките на Британския музей, Националната художествена галерия и галериите за съвременно изкуство съхраняват безценни експонати. Особено атрактивни за туристите са восъчните фигури в Музея на Мадам Тюсо, пазарите Портобело Роуд и Ковънт Гардън, както и Окото на Лондон. Добре поддържаните паркове и градини, сред които се открояват Хайд парк, Ричмънд парк, Сейнт Джеймс парк, Грийн парк, Кю гардънс, Кенсингтън гардънс и други, са идеално място за разходка и отдих. За голяма част от милионите жители и гости на града Лондон си остава най-красивият и вълнуващ град.

УЧИЛИЩЕТО
Eurocentres London Centralсе намира в модерния, космополитен квартал Bayswater, в непосредствена близост до Хайд Парк, Нотинг Хил и много други туристически атракции на английската столица. Езиковият център има модерна база и разполага с 15 просторни учебни зали, Wi-Fi, център за самоподготовка, градина, кафетерия и комфортна зала за отдих. Обучението е на 10 нива, с интензивност 20, 25 или 30 уч.ч. седмично (1 уч.ч. = 50 мин). Предлагат се още фамилни езикови програми за родители с дета над 8-годишна възраст (14 юни – 27 август), индивидуални уроци, както и професионални курсове в сферата на дигиталния маркетинг, модата и мениджмънта на луксозни стоки.
Езиковият център е лицензиран IELTS център и предлага целогодишно изпитна подготовка с различна интензивност и продължителност.

НАСТАНЯВАНЕ
Възможностите са:
• в семейство, в зона 2-3 на метрото, в самостоятелна стая, с осигурени закуска или закуска и вечеря
• в семейство, в зона 3-4 на метрото, в самостоятелна стая, с осигурени закуска или закуска и вечеря
• в общежитие, в самостоятелна стая, без осигурена храна
• в общежитие, в студио, без осигурена храна
• в общежитие, в самостоятелна стая, с осигурена закуска

КУЛТУРНА И СПОРТНА ПРОГРАМА
Лондон е космополитен град, който предлага много културни забележителности и безброй възможности за забавление: кина, театри, концертни зали, музеи, галерии, кафенета, бирарии и ресторанти. За всички, които искат да се потопят в атмосферата на града, езиковият център организира разнообразна културна, спортна и развлекателна програма. Всеки уикенд има целодневни екскурзии до най-известните английски градове и забележителности: Оксфорд, Кеймбридж, Бат, Брайтън, Солсбъри и Стоунхендж, както и до Уелс и Шотландия. Участието в екскурзиите и в някои прояви от програмата се заплаща допълнително.

Примерната пакетна цена включва:
• тест за определяне на нивото
• 20 уч.ч. английски седмично
• учебни материали
• информационен пакет
• настаняване в общежитие, в студио
• безплатен достъп до интернет
• безплатно ползване на библиотека
и зала за самоподготовка
• сертификат за завършен курс
• регистрационна такса

Цени за 2021 г.:
2 седмици = GBP 1300
3 седмици = GBP 1894
4 седмици = GBP 2488

Трансферът от/до летище Хийтроу, Гатуик, Лутън или Станстед се заплаща допълнително.

Начални дати: целогодишно, всеки понеделник

Пристигането и заминаването са в събота.