Езикови ваканции

КЕНТЪРБЪРИ – The Worthgate School

Специализирани летни курсове за ученици от 14 до 17-годишна възраст
Великобритания
Английски
В пансионно училище, Интензивен курс, Специализиран курс
12-17 години
Специализирани летни курсове за ученици от 14 до 17-годишна възраст
ГРАДЪТ
Кентърбъри е един от най-красивите градове във Великобритания, с богата история, която датира още от Средновековието. Неслучайно градът е обявен за богато културно наследство под защитата на ЮНЕСКО. Населението на Кентърбъри е около 45 хиляди души, което го прави чудесно място за обучение и отдих. Същевременно има удобно местоположение – на около сто километра от Лондон.

УЧИЛИЩЕТО
Cambridge Education Group предлага голямо разнообразие от образователни програми за ученици от Великобритания и чужбина. The Worthgate School е международно училище, част от веригата Cambridge Education Group. Училището се помещава в 2 сгради в центъра на Кентърбъри и предлага модерни класни стаи с интерактивни дъски и мултимедийни проектори, компютърни зали, аудитории, лаборатории и библиотека, училищен стол, център за самоподготовка и безжичен интернет.

УЧЕБНА ПРОГРАМА
През лятото The Worthgate School организира интензивна специализирана подготовка за ученици, които искат да усетят духа на британската образователна система и да получат академична подготовка в определени направления.

Careers in Medicine (14-17 г.) – програмата е насочена към ученици с интерес в различните сфери на медицината, на които им предстои кандидатстване по тези специалности в университет, както и подготовка за изпитите UKCAT и BMAT. Учениците ще имат възможност да се срещнат с представители, които работят в сферата на медицината, да посетят местни болници, както и да получат повече информация за университетите от групата Ръсел и техните медицински училища.

Model United Nations (14-17 г.) – 3 седмична програма, подходяща за кандидати с интерес към международните отношения и дебатирането. По време на курса учениците участват в учебна конференция, която е модел на тази на Обединените нации, посещават лекции и семинари.

Пакетни цени:
Careers in Medicine
2 седмици = GBP 3234
Model United Nations
3 седмици = GBP 4125

Начални дати:
Careers in Medicine
14 юли 2024 г.
Model United Nations
28 юли 2024 г.

Пристигането е в неделя следобяд, а заминаването – в събота сутринта.

*Информация за средно образование в The Worthgate School можете да прочетете тук.