Противоепидемични мерки

Предвид ситуация с разпространението на коронавирус (COVID-19), бихме искали да те уверим, че като организатори на Изложението сме предприели всички противоепидемични мерки, препоръчвани от СЗО и Министерството на здравеопазването на РБългария към момента.

Подготвили сме санитарни средства за всяка маса на изложителите, както и в залата за презентации. Разчитаме на твоето съдействие за спазване на основни хигиенни правила като носене на предпазна маска, миене на ръце и/или ползване на лични антибактериални почистващи средства.

Препоръчваме да НЕ посещаваш Изложението , вкл. презентациите, ако:
- имаш хрема, загуба на обоняние, висока температура, упорита суха кашлица, затруднено дишане или други грипоподобни симптоми
- ако си били в контакт с човек, с изразени някои от гореспоменатите симптоми

Ако се наложи да пропуснеш Изложението, не се безпокой! Свържи се с нас и ще ти предложим час за безплатна консултация по Скайп или в най-близкия до те офис на ЕДЛАНТА в София, или Бургас, в удобно за теб време.

За нас основен приоритет е твоето здраве и безопасност!

Благодарим ти за съдействието и разбирането.

Ще те очакваме на Изложението тази събота (12 март) в Гранд хотел Милениум, София от 11:00 до 17:00 ч. или тази неделя (13 март) в Гранд хотел и спа Приморец, Бургас от 14:00 до 17:00 ч.