Университети

Accadis International School Bad Homburg

Основан: 1980
Местоположение: Bad Homburg
Най-близко летище: Frankfurt am Main
Общ брой студенти: 600
Чуждестранни студенти: 60


Такси за обучение:
Foundation Program - 1 400 евро
Бакалавърска програма - 580 евро на месец
Магистърска програма от 640 до 725 евро на месец


Има допълнителни такси
Академичната година е разделена на три семестъра:
1 триместър: октомври - декември
2 триместър: средата на януари - края на март
3 триместър: края на април - средата на юли


Срокове за кандидатстване:
4 месеца преди началото на избраната учебна програма
Германия
Английски, Немски
Бакалавър, Магистър
Business, Management, Economics and Finance, Marketing, Advertising and PR, Media and Journalism
ЕДЛАНТА е официален представител на Аccadis Bad Homburg за България и при нас можеш да подадеш безплатно своите документи за кандидатстване.

Повече от 30 години частният университет с държавна акредитация Аccadis Bad Homburg предлага на студентите първокласно обучение в малки групи, с индивидуално внимание в стимулираща учебна среда. Неговите възпитаници получават солидни мултидисциплинарни знания и умения да мислят и работят при съвременните изисквания на пазара на труда.


Университетът се намира в Бад Хомбург - красив спа-курорт, разположен в близост до финансовия център на Европа - Франкфурт на Майн, където имат седалища много световни банки и корпорации. От него бързо се стига до столицата на провинцията Висбаден, както и до медийния център Майнц. Аccadis предлага няколко специалности на английски език, които не се срещат в други немски университети. Всички програми са практически ориентирани и са насочени към обучение, което създава идеалната основа за бъдещи управленски позиции.


Партньорските връзки на Аccadis с водещи университети от цял свят дават възможност за академичен и професионален обмен, което определено повишава конкурентостта на възпитаниците на университета. За подпомагане на тяхната успешна реализация, университетът разполага със собствен кариерен център и редовно организира трудова борса.
Кандидатствай с ЕДЛАНТА!
Форма за контакт