Всичко за виртуалното изложение

Тази есен изложението на ЕДЛАНТА за образование в чужбина (vEEF) ще се проведе изцяло онлайн. По този начин даваме шанс на всеки, който иска да направи своя информиран избор за образование в чужбина, да се включи, независимо от местоположението си.

По време на виртуалното изложение ще можете да посетите различни щандове, обслужвани от представители на университети, студенти, които учат в чужбина както и от консултанти на EDLANTA. Ще можете да съберете информация за предпочитаните от вас университети, държави и програми, да разговаряте (т.е. чатите) с представители на университетите, както и със студенти, които в момента учат или са завършили в чужбина.

Посещавайки нашите виртуални щандове, ще можете да получите информация за процеса на кандидатстване и срокове, изисквания за прием, стипендии и възможности за финансиране, както и да изтеглите нашия дигитален каталог за висше образование в чужбина за учебната 2021/2022 година.

Ако не знаете какво точно искате да учите, не пропускайте възможността да посетите нашия щанд за кариерно ориентиране! Там ще можете да получите основна информация, както и да се запишете за кариерен тест, който ще разкрие вашите силни и слаби страни.

Ако искате да разберете какво е да учите в международна среда или пък все още е рано да кандидатствате за бакалавърска степен, можете да посетите щанда ни за езикови курсове и ваканции, както и да изтеглите нашия онлайн каталог, в който ще намерите информация за различни дестинации и учебни програми.

В "аудиторията" на виртуалното изложение ще можете да присъствате на презентации на различни теми, представени от ЕДЛАНТА и някои от представените университети в изложенеито. Проверете програмата за презентации предварително, за да не пропуснете желания от вас семинар. В края на всяка презентация ще имате възможност да получите отговори на вашите въпроси.

Това ще бъде първото изложение на ЕДЛАНТА, което ще се проведе онлайн!

Нямаме търпение да се срещнем на 10ти октомври с всеки един от вас!

Очакваме Ви!
Дата: 10.10.2020
Локация: ОНЛАЙН
Час: от 10:00 до 17:00
Вход: свободен (след задължителна регистрация)

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО ТУК