Какво трябва да знам (FAQ)

Какво трябва да знам преди да участвам във виртуалното изложение

Трябва ли да се регистрирам, за да присъствам на виртуалното излжоение Virtual EDLANTA Education Fair (vEEF)?
Да, ще трябва да въведете вашето име и валиден имейл адрес, за да участвате в изложението. Регистрацията е еднократна.

Родител съм на кандидат-студент, и искам да присъствам на виртуалното събитие EDLANTA заедно със сина си/дъщеря си. Трябва ли ми отделна регистрация?
Ако родител и кандидат-студент желаят да присъстват на изложението едновременно е достатъчно да бъде направена само една регистрация.

Как да вляза в деня на събитието?
Вашите данни за вход ще ви бъдат изпратени по имейл преди събитието. Използвайте тези данни за достъп до vEEF.

Къде ще се проведе събитието?
Това е онлайн събитие. Не е нужно да пътувате до конкретно място. Можете да участвате отвсякъде. Трябва ви само мобилен телефон, таблет или компютър и интернет връзка.

Времето на презентациите на живо не ми е удобно. Мога ли все пак да видя запис на презентациите и семинарите от изложението?
Записите на презентациите на живо ще се съхраняват онлайн в продължение на 30 дни. Следователно можете да гледате всяка записана сесия в рамките на този период.

Ще имам ли достъп до онлайн брошури, каталози и дипляни на ЕДЛАНТА и участващите университети и ще мога ли да ги запазя на компютъра си?
Да. Като всяко физическо събитие и тук ще имате своята т.нар. виртуална чанта, наречена „Swag bag“. В нея ще можете да добавите всички налични документи, файлове, брошури и т.н. от щандовете на изложителите директно във вашия акаунт и след това да си ги изпратите по имейл или пък да ги споделите с колеги и приятели, като просто въведете техния имейл.

Трябва ли да изтегля или инсталирам някакъв софтуер, за да мога да присъствам на това събитие?
НЕ. Не е необходимо да изтегляте или инсталирате софтуер, за да участвате във виртуалното изложение на ЕДЛАНТА. Трябва само да имате достъп до Интернет.

Каква е цената за участие като посетител?
Виртуалното изложение на ЕДЛАНТА (vEEF) е напълно БЕЗПЛАТНО за посетителите.
Дата: 10.10.2020
Локация: ОНЛАЙН
Час: от 10:00 до 17:00
Вход: свободен (след задължителна регистрация)

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО ТУК