Защо да посетиш изложението?

СЕДЕМ ПРИЧИНИ
да посетиш изложение „Образование за успешна кариера – пролет 2024“

1. На изложението ще можеш да получиш актуална информация за бакалавърски и магистърски програми за широка палитра от специалности, които се предлагат в Австрия, Белгия, Великобритания, Германия, Италия, Испания, Кипър, Нидерландия, Франция, Финландия и други европейски страни, както и в Япония. Посети презентациите по време на изложението и научи подробности за особеностите на образованието в страните, които те интересуват.

2. Ще можеш да се запознаеш с представители на университетите, към които проявяваш интерес. Често пъти това са българи, които са завършили или в момента учат в конкретния университет. Контактът с тях може да ти бъде от полза и в бъдеще. Задай своите въпроси относно предизвикателствата на обучението и студентския живот в чужбина и получи информация „от извора“.

3. Ще можеш да си вземеш материали, които предоставят подробна информация за различните университети и да ги разгледаш подробно по-късно. Сравни различните програми, учебните такси и условията за настаняване в отделните университети. Това помага при вземането на информирано решение относно най-подходящата за теб образователна пътека.

4. На изложението ще можеш да получиш актуална информация за възможнoстите за финансиране на твоето образование – къде и какви стипендии се предлагат, при какви условия можеш да ползваш отстъпка от таксата за обучение, можеш ли да ползваш студентски заем, има ли възможност за почасова работа.

5. Ще имаш възможност да се запознаеш с консултантите на ЕДЛАНТА – специалисти с опит от образование в чужбина. С тяхното компетентно съдействие стотици български студенти вече учат в избрания от тях университет. Задай своите въпроси и си запази час за безплатна консултация в офис на ЕДЛАНТА или онлайн.

6. Като участник в изложението ще можеш да се възползваш от специалните отстъпки от пакетните цени на езикови ваканции в чужбина - лято 2024. Избери страна и език и нашите консултанти ще ти предложат подходяща програма, за да прекараш едно незабравимо лято с нови приятели от цял свят.

7. Участието в изложение „Образование за успешна кариера“, освен че ти осигурява актуална информация, винаги е мотивиращо и вдъхновяващо преживяване. Независимо дали завършваш средното си образование през 2024 г., или си ученик в 11ти, 10ти, дори 9ти клас, ще получиш достатъчно „храна за размисъл“, за да можеш да направиш информиран избор за твоето бъдеще.