Блог » Open days

Огнян посети ден на отворените врати в Inholland University of Applied Sciences!

Аз съм Огнян и посетих Inholland

Пътуването ми започна от София на 14ти декември с авиокомпания Wizz air. След около два часа и половина полет, кацнахме с родителите ми в Айндховен и си взехме кола под наем. Прекарахме 1 ден в Ден Бос( Където преди 15 години сме живели) и на 15ти декември вечерта се настанихме в Хага.
Страшно много ми хареса апартамента, който запазихме чрез Booking.com близо до центъра на Хага на около 10 минути пеша от Inholland. На 16ти декември сутринта посетих университета. Очаквах един обикновен университет с класическа архитектура на сградата както и да е в околността на Хага, но се оказа точно обратното. Университета се намира в центъра на Хага и е изключително модерен и различен от всички останали.
Отвън изглеждаше малък, но след като студентите ни разведоха из 4те етажа се оказа доста по-голям от очакванията ми.. Точно като влезнеш през входната врата те посрещат студенти от университета, с които можеш да се консултираш за повече информация за учебния процес, за живота там, както и доста други теми свързани с Inholland. Представиха ни презентация за специалността – Creative business: Media and Entertainment management, която беше изключително интересна и разбираема за чужденците специално. Това, което разбрах за специалността е, че учебния процес е свързан с най-различни видове часове и начини на преподаване включае: Self developpment часове, работа с музикална и кино техника, екскурзии до различни дестинации с учебна цел, както и проекти за световно известни компании. Това наистина ме грабна и подсили желанието ми да уча там. Най-много ме впечатлиха Дигиталната библиотека както и интериора на университета ( модерен и изчистен). Харесаха ми още и залата за презентации, cafeteria-та свързана с университета и задния двор. Изкарах си прекрасно и съм много впечатлен от университета, надявам се догодина да започна професионалното си обучение там.

Кандидатствай БЕЗПЛАТНО с нас в Inholland!

Форма за контакт

Добави нов коментар