Кандидатстване с ЕДЛАНТА

Защо да кандидатстваш в университет в чужбина с ЕДЛАНТА?

1. Ние - консултантите на ЕДЛАНТА сме опитни специалисти и правим професионална оценка на възможностите ти да бъдеш приет/а в най-подходящия за теб университет.

2. Ние разглеждаме избора на специалност и академична програма като част от твоя личен план за бъдеща професионална реализация.

3. С наша помощ можеш да представиш твоето мотивационно есе и всички документи за кандидатстването, в съответствие с изискванията на учебното заведение

4. Ние ти предлагаме подробна информация за академичните програми в избраните от теб университети, както и полезна информация за културата и националните особености на съответната страна.

5. От нас можеш да получиш актуална и изчерпателна информация за възможностите за стипендии, студентски заеми и работа по време на следването.

6. Ние ще бъдем с теб през целия процес на кандидатстване за настаняване в общежитие на университета, в който си приет.

7. Комуникацията ти с нас е лесна и ефективна, защото имаш непрекъсната връзка с нас по телефон, e-mail, Skype или Facebook.

8. ЕДЛАНТА е официален представител за България на над 90 реномирани университети в Европа и Азия, които предлагат широка палитра от бакалавърски и магистърски програми по различни специалности.

9. Като консултанти на ЕДЛАНТА, ние редовно участваме в тренинги и обучения, организирани от университетите, които представляваме в България Редовно посещаваме университетите и техните кампуси, за да се запознаем лично с условията на обучение и живот там.

10. Ние редовно участваме в международни панаири и изложения за висше образование и непрекъснато разширяваме мрежата от образователни институции, с които си партнираме.

11. На изложенията ни “Европейско образование за успешна кариера” всяка пролет и есен можеш лично да се срещнеш с представители на редица престижни европейски университети, както и с български студенти, които вече учат там.

Запиши се за безплатна онлайн консултация и се запознай с твоя бъдещ консултант!

Заяви безплатна консултация за бакалавърска степен