Блог » Събития

Access Masters & Access MBA | 25 & 27 November

Искаш свобода за кариерно развитие. Търсиш начин да разгърнете лидерския си потенциал. Участвай в Access Masters и Access MBA One-to-One Online събития на 25 и 27 ноември.
Събитията ще ти помогнат да си изготвиш пълен план за образованието ти. Но ако търсиш нещо повече, ще го намериш. Всички участници ще могат да зададат допълнителни въпроси и да организират допълнителни срещи с университетите дори след датата на събитието. Начертай твоето вълнуващо бъдеще само за няколко часа!

Топ 3 предимства, от които можеш да се възползваш на Access Masters и Access MBA:

1. Персонализирани напътствия и ориентация
Не всеки университет е подходящ за всеки студент. Трябва ти магистърска или МBA програма, която отговаря на нуждите и предпочитанията ти? По време на събитията ще имаш личен консултант, който ще те насочи към най-добрите за теб програми за Бизнес, Мениджмънт и Финанси. Без значение дали тъкмо започваш да търсиш или вече имаш идея какво искаш да учиш, тези онлайн събития ще улеснят избора ти.

2. Разнообразни уъркшопи, презентации и дискусии
Уебинарите не са достатъчни, за да ти помогнат да избереш университет. На Access Masters и Access MBA ще участваш в оживено и интерактивно събитие с разнообразие от формати. Говори с представители от университети като AUBG, WU Executive Academy, IE University, Hult Business School, ESADE, Bologna Business School по време на персонализирани видео срещи. Научи най-важното за успешна подготовка за тестове като TOEFL, IELTS, GMAT по време на практически уъркшопи.

3. Шанс да спечелиш 1 000 EUR за твоето образование
В края на всеки сезон Access Masters и Access MBA награждават един бъдещ студент със стипендия от 1 000 EUR, за да подпомогне финансирането на обучението. За да отговаряш на условията за наградата, трябва да си активен участник в събитието. Регистрирай се безплатно, включи се онлайн на 25 ноември или 27 ноември и се приготви за задълбочени дискусии с водещите световни университети. Ти може да бъдеш новият стипендиант за 2021.