Блог » Събития

Уебинар FONTYS UAS - 21.10

Къде:
Онлайн

Кога:
21 октомври | 16:00 часа

Гост:
Алек Бетов
БЕЗПЛАТНИЯТ уебинар, който организираме на 21.10.2021 (четвъртък) от 16:00 ч. има за цел да ви запознае с бакалавърските и магистърските програми на английски език, които Fontys UAS предлага. Ще научите подробности за методиката на обучение, участието на студентите в реални проекти и възможностите за кариерна реализация след дипломиране.
Създаден през 1989 г., днес университетът е едно от най-привлекателните висши учебни заведения, както за холандските студенти, така и за студенти от над 80 страни в света. В трите модерно оборудвани кампуса на университета (в Eindhoven, Tilburg и Venlo) се обучават близо 45 000 студента.
За тези от вас, които се интересуват от кариера в сферата на инженерните науки, информационните или комуникационните технологии, кампус Eindhoven има какво да предложи. Бъдещите специалисти в сферата на международния бизнес, маркетинга и логистиката се обучават в кампус Venlo, a програмите, предлагани в кампус Тilburg са изключително иновативни и креативни.
Едно от големите предимства на обучението във Fontys е неговата практическа насоченост. Тясното сътрудничество на университета със световноизвестни фирми като Philips, DAF, ASML, Coca- Cola, Tesla, Fujifilm, Sony-Ericsson, Schenker Logistics и др. не само осигурява стажове за студентите, но и отлични перспективи за тяхното бъдещо професионално развитие.
Заедно с нас ще бъде Алек Бетов – един българин, който от личен опит познава всички степени на висшето образование в Нидерландия и в частност обучението, което предлага Fontys UAS. Oсвен по-обща информация за университета, ще можете да получите конкретни примери и отговори на вашите въпроси!
СЪБИТИЕТО ПРИКЛЮЧИ

Попълни фóрмата и получи запис

Попълни фóрмата и ние ще ти изпратим запис от събитието.

Свържи се с нас за безплатна консултация