Блог » Интервюта

Какво е да учиш International Business Management в Берлин?

http://www.hwr-berlin.de/fileadmin/galerien/2014-06-05_Tag-der-offenen-Tuer/

@Hochschule für Wirtschaft und Recht HWR

Казвам се Иоан Димитров и следвам пети семестър International Business Management на английски език в Hochschule für Wirtschaft und Recht, HWR (Висше училище по икономика и право) в Берлин, Германия. Тази специалност обхваща всички аспекти на бизнеса и икономиката. Специалността е структурирана много добре, предлага гъвкавост и много възможности за специализация в различни сфери.
Преди две години и половина кандидатствах с Едланта и мога да препоръчам на всеки, да се възползва от услугите на агенцията. Консултантите са коректни и отзивчиви.
Берлин е изразено интернационален град, където всеки може да намери нещо за себе си. Тук живее огромен брой студенти от почти всички държави в света. Това допринася за приятната атмосфера и емоционалната наситеност на града. Каквото и да се каже за живота в Берлин, ще бъде малко, човек трябва сам да го преживее.
Засега не съм карал съм стаж в чужбина, но ми предстои да помисля и за него. Засега съм се интересувал от възможностите и, както установих, те не са малко. В Берлин всеки може да си намери работа, има много възможности за студенти и учащи се, които не възпрепятстват учебния процес. Работните места са разнообразни и могат да задоволят различните предпочитания на студентите. Лично аз досега не съм имал нужда да работя, но имам много приятели на различни позиции, които ме запознават с детайли от работата си.
Обичам да пътувам и бих желал да опозная различни държави с техните култури и народи. Смятам, че това е нещо много полезно за бъдещета кариера и постигането на успехи. Берлин ми даде тази възможност, обогати знанията и характера ми, помогна ми да разширя мирогледа си, както и да се почувствам европеец на практика.

Кандидатствай с ЕДЛАНТА!

Форма за контакт

Добави нов коментар