Блог » Интервюта

Advertising and Marketing Communications в University of Greenwich

http://www2.gre.ac.uk/current-students/reg/docs

#GOUK - Advertising & Marketing Communications @University of Greenwich

Попитахме Янина за нейните впечатления от специалността Advertising and Marketing Communications в University of Greenwich. Ето какво ни сподели тя:
Казвам се Янина Славова и съм 3 година Advertising and Marketing Communications в University of Greenwich.
За да определя своя избор, отидох на място и прецених къде се чувствам най-добре. Всичко е строго индивидуално и моят съвет е да се доверите на интуицията си и да не се влияете от мненията на другите.
Най-голямото предизвикателство по време на адаптацията беше самият процес на отделянето от родното – да се впуснеш в непознатия свят и да се научиш да разчиташ на себе си повече.

Основният кампус на университета се намира в Лондон. Градът е подходящ за хора, които са свикнали на забързания начин на живот в големия град. Тук има от всичко по много и ако си любознателен няма как да ти бъде скучно. Разходите не са малки, но повечето пъти са напълно оправдани и парите си заслужават.
Предимствата на обучението тук са много. Определено се залага повече на практиката, не е само суха теория. Преподавателите са ерудирани, бързо скъсяват дистанцията с интелигентните ученици и дават информация не само по дадения предмет, ами ни учат как да се справяме с различни ситуации в живота.
Бъдещите кандидатстуденти бих посъветвала следното: Чужбина не е за всеки. Но няма как да разберете, ако не пробвате. Какво чакате? Пробвайте!

Защо избра ЕДЛАНТА и с какво ти помогнахме?

От препоръки разбрах за ЕДЛАНТА и на свой ред продължавам да разпространявам доброто име на фирмата и по-специално на Силвия Стоянова, която ми помогна в целия процес на кандидатстване.
Продължавайте да помагате на младите хора, които имат желание да се развиват!

Кандидатствай БЕЗПЛАТНО с нас в партньорските ни университети!

Форма за контакт

Добави нов коментар