Блог » Интервюта

Aeronautical Engineering в Inholland University of Applied Sciences

https://www.inholland.nl/inhollandcom/

Калин разказва за Inholland University и специалността, която следва: Aeronautical Engineering

Какво е да учиш Aeronautical Engineering в Inholland University of Applied Sciences?

Обучението започва с базова информация, която са важна и необходима за всички инженерни специалности, а темпото на учене е доста интензивно. След базовата информация се преминава към интересните предмети, свързани с авиацията. Това, което много ми харесва е, че от самото начало се започва работа по проект, който е по реален случай. Проектът по-късно трябва да бъде презентиран пред официални представители на най-старата в света авиационна компания - KLM. Разбира се, това е само началото; след този проект следват още много други задачи по реални случаи, на един по-късен етап има и практическа работа. Част от обучението е задължителен стаж, обикновено в третата година, който дава възможност теоретичните познания да се приложат на практика Този университет, и по-точно тази специалност, не е за подценяване! Изисква се много усилена работа и много учене, за да се завърши всяка една година успешно, но успее ли човек да завърши ще бъде високо квалифициран и това ще помогне за престижна реализация в сферата на авиацията.

Как ти се струва кампусът?

Обучението по специалността Aeronautical Engineering се извършва един от най-модерните, иновативни и интернационални кампуси е Делфт. Сградата на университета е изцяло нова, оборудвана с най-съвременната апаратура, от която може да се възползва всеки студент. По време на обучението, студентите имат възможността да използват аеродинамичния тунел, впечатляваща колекция на компоненти на летателни апарати и напълно сглобен самолет.
Как ти се струва градът?

Делфт не е много голям, което дава възможност човек бързо да се ориентира кое къде е, и не отнема много време да се стигне до определено място. Градчето обаче е едно от най-красивите населени места в Холандия. Това че е малък не означава, че има недостатъци, напротив може да се намери абсолютно всичко и също така е доста по-спокойно и не е толкова натоварено както в по-големите градове. Друго предимство на Делфт е, че се намира между трите най-големи и известни градове в Холандия (Хага, Ротердам и Амстердам). Така че има много места на близо, където може да се отиде и да се разгледа (например разстоянието до морския бряг в Хага е на около 20 минути с трамвай)

Разкажи ни за социалния живот там

Местните са доста дружелюбни и лесно се сприятеляват. Има и много студенти от различни държави, които също са отворени за нови приятелства. Във всеки университет има ученически дружества, които организират най-различни събития и екскурзии. Това е една страхотна възможност за студентите да се опознаят по-добре, а и създадат нови контакти. Има и студентска организация, в която всеки студент може да се запише. Тя отговаря предимно за организирането на партита в барове, дискотеки и други места.

Кандидатствай в Inholland University БЕЗПЛАТНО с нас!

Форма за контакт

Добави нов коментар