Блог » Интервюта

Защо да се доверим на ЕДЛАНТА?

https://www.pexels.com/photo/accomplishment-ceremony-education-graduation-267885/

Истината, цялата истина и нищо друго освен истината!

През последните 11 години ЕДЛАНТА се наложи като една от водещите консултантски агенции в страната. Фирмата помага на българските кандидат-студенти за успешен прием в престижни университети чужбина. Но това са фактите, нека сега да Ви разкажа истината.

Заглавието е най -точното определение, което мога да дам за нашите услуги и това, с което се гордеем. Ние сме консултантите с личен подход. В момента, в който стъпите в нашия офис – вие вече сте спечелили. Факт е, че ние познаваме образователните системи в Европа в дълбочина. Факт е, че знаем в подробности изискванията за прием на поне 20 университета за избраната специалност. Но истината е, че всичко това сме постигнали благодарение на ВАС, клиентите. Сдобили сме се с познание с цената на опита. Познание, което споделяме с вас, за да направите своя информиран избор.
Вярваме, че заедно можем да вървим напред и след дълги месеци на усилен труд – да се поздравим с успех.

Нашата консултантска агенция се ръководи от разумни и образовани ръководители, които знаят, че информацията е най-значимата разменна монета в света, но за жалост тя се сменя ежедневно. Затова всеки един от нашите консултанти разполага с лично време, в което да сортира, подбере и предостави най-актуалната информация относно всеки един университет. Да си консултант означава да си всестранно развит – ние разбираме от политика, следим икономическия пазар по света, изслушваме и подкрепяме клиентите. Интересуваме се от това как нашите кандидати да си осигурят подходящо настаняване как да финансират образованието си чрез студентски заем, стипендия и/или почасова работа.
Кандидатстването е само първата крачка, ние спомагаме да извървите целия път!

Да си консултант е призвание! Човекът пред вас трябва да бъде съвкупност от грижовен настойник, строг учител и суров критик. Работим в един екип с вас. Да, така е, не очаквайте чудеса от консултанта си, ако вие не сте изпълнили необходимите изисквания. Всеки един от нашите консултанти работи с кандидати за повече от една държава едновременно. Това е възможно, защото разполагаме със сплотен екип, който успешно си разпределя задачите, за да може всеки консултант да разполага с най-актуална информация. Полезното на информацията е именно съпоставката – ние може да определим и откровено да ви кажем според вашата кандидатура кои държави, съответно специалности, са подходящи и постижими за вас. Не, не се сърдете, нашето мото е: „Истината, цялата истина и нищо друго освен истината!“
Нека да предположим, че сте избрали да работите с консултант, но се колебаете коя консултантска агенция да изберете. Сега ще ви кажа, че ЕДЛАНТА е агенцията, която всяка година организира едно от най-мащабните международни изложения за висше oбразование, по време на което представители на значителен брой европейски университети идват в България по наша покана. Те знаят, че със съдействието на ЕДЛАНТА при тях постъпват добре подготвени и амбициозни студенти. Кандидатстването в университет има състезателен характер, а ние сме вашият помощник – треньор, на който можете да разчитате.

Ако все пак мислите, че можете да се справите сами с процеса на кандидатстване, нека ви напомня какво ви предстои: ще трябва сами да прочетете за всички държави, университети и техните особености, да резюмирате информацията и да приложите тези познания на практика. Истината е, че има огромна вероятност да допуснете фатална грешка, която може да ви коства бъдещето.

Консултантите на ЕДЛАНТА имат многогодишен опит в процеса на кандидатстване и знаят предварително трудностите, които биха възникнали при всяка една ситуация. Ние сме до вас, за да ви предпазим от фатални грешки, да ви насочим в правилната посока и винаги, ама винаги да ви казваме истината. Знанията бавно изграждат онова, което невежеството събаря за час.
Автор: Теодора Захариева


Форма за контакт

Добави нов коментар