Блог » Новини

Отново високо признание за АVANS, University of Applied Sciences

За шеста поредна година уважаваното издание Keuzegids Hbo обяви AVANS, University of Applied Sciences за “най-добър голям университет по приложни науки в Холандия”.

Тази оценка за АVANS се дължи на иновативната концепция за обучение в малки групи, както и на личното отношение към всеки студент. В университета се обучават около 30 000 студенти разпределени в 21 факултета. Според проучването, високата степен на автономност на всеки един от факултетите допринася за качественото обучение - 15 от програмите на университета се определят като „отлични“, а 9 от програмите, са обявени за „най-добри в тяхната област“. Keuzegids Hbo guide сравнява обучението в 1170 образователни програми в Холандия по критерии като: условия за прием, възможности за стаж и реализация след завършване, стартова заплата на завършилите студенти и т.н. Целта на изданието е да улесни бъдещите студенти в избора им на подходящ университет и програма на обучение.

ЕДЛАНТА е официален представител на AVANS University of Applied Sciences и с нас можете да кандидатствате в университета БЕЗПЛАТНО.
Кандидатствай БЕЗПЛАТНО с ЕДЛАНТА!
ЗАЯВИ БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ


Добави нов коментар