Блог » Новини

Avans UAS отново на първо място в Нидерландия

И тази година, за девети пореден път, независимото ръководство за висше професионално образование Keuzegids класира Avans University of Applied Sciences на първо място сред големите университети за приложни науки в Нидерландия. “Това е доказателство за вдъхновяващата среда, страхотната атмосфера и стабилното наставничество, които предлагаме на учениците. Продължаваме да предизвикваме себе си и продължаваме да се развиваме, както със студентите, така и с професионалната практика.“ казва Якомин Равенсберген, изпълняващ длъжността председател на Изпълнителния съвет на Avans.

Avans превъзхожда по-специално в областта на поведенческите и социалните науки. Но учебните програми в други области също са високо оценени, като бакалавърската степен по електротехника и електроника в 's-Hertogenbosch, бакалавърската степен по индустриално инженерство и мениджмънт в Тилбург и бакалавърската програма за стендъп комедия. Цели 16 учебни програми в Avans са удостоени със статут на „най-добра учебна програма“.
За чуждестранните студенти, Avans предлага в кампуса си с Бреда следните бакалавърски програми изцяло на английски език:
• Environmental Science for Sustainable Energy and Technology
• Finance and Control (International)
• Industrial Engineering and Management
• International Business
Кандидатствай за учебната 2024/2025 година в Avans!
Поискай безплатна консултация с ЕДЛАНТА сега!

Добави нов коментар