Блог » Новини

Ние от ЕДЛАНТА – Образование в чужбина вярваме, че здравето винаги трябва да бъде поставяно на първо място

Уважаеми ученици и родители,

Ние от ЕДЛАНТА – Образование в чужбина вярваме, че здравето винаги трябва да бъде поставяно на първо място. Когато сме здрави, можем да постигаме всичко заедно!

В името на здравето и във връзка с решението от 13 март 2020 година на Народното събрание на Република България за въвеждане на извънредно положение в страната за ограничаване разпространението на коронавирус, ние от ЕДЛАНТА въвеждаме мерки за предпазване и защита на здравето на своите клиенти:

1. Офисите ни в София, Пловдив, Варна и Бургас са затворени, считано от 16.03.2020 година.
2. Всички планирани консултации ще бъдат спазени и проведени дистанционно, след допълнителна комуникация с личния консултант на клиента.
3. Поддържаме постоянна връзка с всички, чиито деца в момента учат в пансионни училища в чужбина и ги информираме редовно за мерките за безопасност, предприети от тези училища.
4. Поддържаме контакт с всички, резервирали лятна езикова ваканция, като ги информираме за актуализираните условия на езиковите центрове за записване, плащане и възстановяване на таксата за избрания курс .
5. Всички кариерни консултации се провеждат онлайн – по Skype според предварително уговорения график.
6. Обработваме всички запитвания направени чрез формата „Заяви безплатна консултация“ на сайта на ЕДЛАНТА, като се свързваме с нашите клиенти по е-мейл или телефон.
7. Всеки клиент има възможност да се свърже с нас по Skype, имейл (university@edlanta.com) или телефон в съответния офис (София, Варна, Пловдив и Бургас).

За нас отговорността към здравето е основен приоритет и всички предприети мерки са с цел превенция.

Като използваме съвременните технологии и средства за комуникация, оставаме на разположение на всички заинтересовани от образование в чужбина.

Останете вкъщи и бъдете здрави!

Екипът на ЕДЛАНТА

Добави нов коментар