Блог » Новини

University of Sheffield - едно от най-добрите места по света за обучение в сферата на инженерните науки

https://www.sheffield.ac.uk/news/nr/engineering-student-satisfaction-uk-universities-best-number-one-study-sheffield-1.894568
Инженерните специалности в The University of Sheffield са No.1 по отношение на удовлетвореността на студентите от престижната Russell Group, обединяваща водещите изследователски университети във Великобритания. Това показват резултатите от последното изследване на мнението на студентите (National Student Survey).

90% от студентите са напълно доволни от специалността си и перспективите за реализация. Най-удовлетворяващата специалност е Aeronautical and Aerospace Engineering. The University of Sheffield e най-желаният избор и за специалности като Artificial Intelligence, Bioengineering, Medical and Biomedical Engineering, Computer Science и Materials Technology.

Професор Майк Хъслоу, вицепрездент на Факултета по инженерни науки, споделя, че преподавателите се стараят да се вслушват в студентите, за дамогат програмите, обучението и придобитият опит да съответстват на потребностите на бъдещите инженерни специалисти.

Факултетът по инженерни науки на The University of Sheffield е един от най-големите в Обединеното кралство със седем департамента, над 6700 студенти и 1600 души персонал. Научно-развойната дейност на Факултета носи годишен приход от 150 милиона паунда от реализирани проекти. Факултетът има дългогодишни традиции в съвместната работа с индустрията, включително с фирми като Rolls-Royce, Network Rail и Siemens.

Ела на безплатна консултация


Добави нов коментар