Блог » Open days

Open day в Avans University - извънредна новина от Холандия за всички 12-класници!

Финанси и контрол или международен бизнес?

Ако се чудиш все още коя програма да запишеш от есента, Avans University те кани на Ден на отворените врати в Бреда между 26 и 28 юни, за да направиш своя информиран избор.

Ще имаш възможност да се срещнеш със студенти и преподаватели в Avans - университет по приложни науки No1 в Холандия, както и да опознаеш отблизо града.
Няма по-добър начин да вземеш правилното решение от това да натрупаш лични впечатления.

Ако все още чакаш резултат от изпита по английски и не си подал документите си за кандидатстване можеш, да сториш това по време на Дните на отворени врати през юни.

Стартът на твоята бакалавърска програма още този септември е абсолютно възможен! Избери в кой от трите дни желаеш да посетиш университета - 26, 27 или 28 юни.

Avans University ще поеме разходите ти за 1 нощувка, както и кетъринга по време на събитието, а ние от ЕДЛАНТА ще ти подарим 50 евро за пътни разноски, ако след пътуването до Холандия ни изпратиш няколко снимки плюс кратък текст с твоите впечатления. (Виж повече за условията)

Регистрирай се за участие в Деня на отворени врати на Avans University of Applied Sciences, Breda като се свържеш с най-близкия до теб офис на ЕДЛАНТА или ни пишеш тук:
Крайният срок за записване е 18 юни. Съветваме те да не чакаш до последния момент, а да резервираш своя самолетен билет още сега!

Avans University те очаква!


Добави нов коментар