Блог » Open days

GO-DUTCH - OPEN DAYS!

<a href="https://www.freepik.com/free-vector/grand-opening-invitation-with-confetti-red-ribbons_3034218.htm">Designed by Katemangostar</a>

Ден на отворени врати в Холандия – посети университета, в който ще учиш.

Избрал си да учиш в Холандия?
Все още обаче не си сигурен дали това е точното място за теб.
Не си избрал и университета, в който ще прекараш следващите няколко години.
Непременно прочети тази статия!

ЗАПИШИ СЕ ЗА OPEN DAY
Както може би знаеш, всяка година (пролет и есен) холандските университети организират Дни на отворените врати или т.нар. “Open days” с цел бъдещите кандидат-студенти да се запознаят отблизо с университета, преподавателите и, разбира се, учещите вече там студенти.

За да спечелиш €50 е необходимо:

- Да кандидатстваш с нас за идната академична година (Септември или Февруари).
- Да посетиш Open Day в Холандия
- Да ни предоставиш разказ за посещението ти, написан от теб.
- Да ни предоставиш снимки от пътуването.

Защо е важно да посетиш Open Day?

Посещавайки един Open Day ще можеш да разгледаш университета и града, в който ще учиш, ще се запознаеш с част от преподавателите и ще имаш възможност да научиш отговорите на всички въпроси, които интересуват теб и твоите родители - веднага и от първо лице.

Кой Open Day да посетя?

За да те ориентираме максимално в „морето“ от информация, събрахме за теб цялата информация за предстоящите Дни на отворени врати на едно място. Важно е когато избираш, кой университет да посетиш, да проучиш предварително какви програми и в каква сфера на обучение се предлагат в конкретния университет.
И така, нека да започнем…
Ако се интересуваш от програми в сферата на бизнеса, опазване на околната среда, финансите или пък индустриално инженерство, препоръчваме ти да разгледаш Avans University – класиран от студентите като най-добър университет по приложни науки за 2019 година!*
Следващите дни на отворени врати за чуждестранни студенти ще се проведат от 14 до 16 ноември. Avans предлага една безплатна нощувка (имайте предвид,че ще делите стая с някой от другите участници), обяд и вечеря през първия ден и закуска на втория ден при условие, че участвате в програмата през цялото време. Условие за участие: да попълниш форма за регистрация с помощта на консултант на ЕДЛАНТА и да напишеш кратък текст на английски език (200-300 думи) защо желаеш да посетиш Avans University.
Fontys University of Applied Sciences предлага обучение по бизнес, логистика, финанси и контрол, маркетинг мениджмънт в кампуса във Венло на 17 ноември 2018, 20 януари 2019 и отново на 16 март 2019 г. Ако се интересуваш от програми, свързани с IT, програмиране, електронно инженерство, машинно инженерство, роботика и мехатроника можеш да посетиш кампуса във Айндховен на 24 ноември 2018, 27 януари и 16 март 2019 г. Бизнес можеш да учиш и в кампуса в Айндховен, който можеш да посетиш на 17 или 24 ноември 2018 г. Условие за участие: да попълниш регистрационна форма за участие с помощта на консултант на ЕДЛАНТА
Автомобилно инженерство, химия, електро-инженерство, машинно инженерство, науки за живота, комуникации и бизнес можете да следвате на английски език в HAN University of Applied Sciences с кампуси в градовете Арнем и Наймехен. Кампусът в Наймехен организира ден на отворените врати на 10 ноември 2018, а този в Арнем на 17 ноември 2018 г.
Hanze University of Applied Sciences в Гронинген предлага богата палитра от програми на английски език: бизнес, финанси, маркетинг, комуникация, дизайн, изящни изкуства, анимация, музика, (джаз програма), машинно инженерство, електронно инженерство и др. Можете да посетите Хронинген на 10 ноември 2018 г, 2 март или 5 април 2019 г. Условие за участие: да попълниш регистрационна форма за участие с помощта на консултант на ЕДЛАНТА.

Освен познатите бизнес, туризъм, инженерство в HZ University of Applied Sciences можеш да следваш химия или биология, логистика или някоя от уникалните програми по управление на водите (инженерство, строителство на диги и опазване на природната среда от наводнения). HZ се намира в най-южната част на Холандия в град Влисинген, област Зееланд. Можеш да посетиш университета на 24 ноември 2018, 2 февруари или 6 април 2019. Важно! HZ предлага безплатна нощувка при направена регистрация за посещение на Open day поне 10 дни преди датата му на провеждане.

Условие за участие: да попълниш регистрационна форма за участие с помощта на консултант на ЕДЛАНТА.

Авиационно инженерство, бизнес иновации, инженерна математика, информационни технологии и творчески бизнес можете да учите на английски език в Inholland University of Applied Sciences. Университетът организира дни и вечери на отворените врати на 31 октомври 2018 (вечер на отворени врати), 15 декември 2018 (ден на отворени врати), 13 февруари 2019 (вечер на отворени врати) и 6 април 2019 (ден на отворени врати). Условие за участие: да попълниш регистрационна форма за участие с помощта на консултант на ЕДЛАНТА.

Ако желаеш да се развиваш в сферата на туризма, хотелиерството, управлението на събития, творчески бизнес, информационни технологии, международен бизнес и маркетинг, логистика, то непременно разгледай NHL Stednen University of Applied Sciences. Университетът организира свои Дни на отворени врати на 17 ноември 2018, 9 февруари, 5 април и 7 юни 2019. Условие за участие: да попълниш регистрационна форма за участие с помощта на консултант на ЕДЛАНТА.

Несъмнено най-голямото пристанище и център на логистичната дейност се намира в Ротердам – вратата на Холандия и Европа към Азия. Ако искаш да учиш бизнес мениджмънт и да научиш повече за бизнеса с азиатските държави то обърни внимание на Rotterdam Business School част от Rotterdam University of Applied Sciences. Тук можеш да учиш още и логистика, международен бизнес с азиатски езици. Посети университета на 10 ноември, 8 декември, 9 февруари 2019, 13 март или 4 април 2019 г. Условие за участие: да попълниш регистрационна форма за участие с помощта на консултант на ЕДЛАНТА

Saxion University of applied sciences организира дни на отворените врати във всеки един от трите си кампуса. Желаещите да посетят Девентър могат да сторят това на 23 ноември или 16 януари, в Апелдоорн на 30 ноември или 23 януари и в Енсхеде на 19 октомври, 16 ноември или 9 януари 2019 г. Saxion предлага голямо разнообразие от програми на английски език – компютърни науки, приложно програмиране, дизайн и програмиране на компютърни игри, човешки ресурси, туризъм, хотелиерство, физиотерапия, финанси и счетоводство, бизнес, текстил и текстилно инженерство. Условие за участие: да попълниш регистрационна форма за участие с помощта на консултант на ЕДЛАНТА.

University of Twente предлага бакалавърски и магистърски програми на английски език в редица области като нанотехнологии, технологии за опазване на околната среда, био-медицински науки, информационни технологии, управление и високотехнологични системи. Кандидат-бакалаврите могат да посетят кампуса на университета в Енсхеде на 16 или 17 ноември. Кандидатите за магистърски програми могат да сторят това на 15 ноември 2018 г. Условие за участие: да попълниш регистрационна форма за участие с помощта на консултант на ЕДЛАНТА.

Свържи се с нас!


Добави нов коментар