Блог » Open days

Вземи златен билет до Холандия!

HZ University предоставя уникална възможност на всички, заинтересовани да учат в Холандия бъдещи студенти от България.

Ако искате да усетите международната атмосфера в университета, да говорите с чуждестранни студенти за обучението и студентския живот във Влисинген и да разберете като цяло какво е да си студент в Холандия не пропускайте деня на отворени врати!

Учителите и служителите от международния отдел на университета ще ви посрещнат и в рамките на деня ще отговорят на всички ваши въпроси.

Безплатно настаняване*
Безплатно настаняване се предлага на студенти, които идват извън Холандия.
Ако имате нужда от безплатно настаняване, моля, посочете го в онлайн формуляра, който ще попълните с вашия консултат от ЕДЛАНТА.

Бонус
За кандидати на ЕДЛАНТА, регистрирани за участие в Open day на HZ University ще се покрият и транспортни разходи в Холандия на стойност до 50 евро!

*Тази оферта е само за студенти, HZ university не може да предложи настаняване на придружаващи родители или приятели.

Следващите дни на отворени врати в HZ University са:

25 ноември 2017 г. (събота)
3 февруари 2018 (събота)
7 април 2018 г. (събота)

Ако желаете да посетите някой от тези Open Days моля свържете се с най-близкия офис на ЕДЛАНТА до вашия град.

Форма за контакт
HZ University of Applied Sciences е сред най-добрите университети за приложни науки в Холандия, непрекъснато присъствие в топ 3 на местната независима класация Keuzegids. Професионалната практика е внедрена в обучението чрез стаж, приложно-изследователски проекти и практически задания. Завършвайки университета, студентите вече имат 1 година реален професионален опит. Кампусът на HZ се намира в град Vlissingen, туристически и студентски център, разположен в най-югозападната част на Холандия.

Добави нов коментар