Блог » Open days

Антония посети Open Day в HZ University!

29.11.2017 | Open days |  1 коментар

Let's GO DUTCH!

Както писахме по-рано този месец, в рамките на кандидат-студентската кампания 2018/19 ние от консултантска агенция ЕДЛАНТА ще дадем възможност на 10 от вас да получат ваучер на стойност 50 евро, който да използват при посещение на Open Day или Ден на отворените врати в Холандия #GODUTCH

Бързаме да споделим разказа на Антония Томова, която първа ни изпрати своите впечатления от посещението й в HZ University of Applied Sciences във Влисинген, Холандия. Ето какво сподели тя с ЕДЛАНТА:
"Миналият уикенд бях на посещение на Open Day на университета HZ във Влисинген. През тези три дни там, имах едно невероятно изживяване, което не само ме срещна с много нови и различни хора, но и ми помогна да направя избора си за бъдещето образование.
Първият ден имахме обиколка на кампуса на университета, където са настанявани студентите от първата година. Там имахме възможността да се запознаем със студенти, изучаващи програмите, които ние сме си харесали. Вечерта се запознах с една италианка, която ми разказа за обучението в HZ по специалността туризъм, към която аз съм се насочила.
На следващият ден беше същинският Open Day. В този ден бяхме на зашеметяваща разходка из града и покрай брега на морето. Останалата част от деня бяхме в университета, където се представяха различни презентации за специалностите и отново имахме възможност да разговаряме със студентите. Вечерта отново посетихме кампуса, където имахме вечеря, а малко по- късно и бяхме на студентско парти.
Цялото изживяване беше нещо съвсем ново за мен. От една страна пътувах сама и трябваше да мина през редица трудности и новости докато стигна до университета. От друга страна се срещнах с хора от различни националности, които преминават през същото, през което минавам и аз като бъдещ студент. Останах с невероятни впечатления не само от университета, но и от града и обстановката!"

Кандидатствай в HZ University БЕЗПЛАТНО с нас!

Форма за контакт

1 коментар

  1. Иван
    29.11.2017, 20:32 ч.

    Браво Тони! Бъди все така активна и инициативна. Браво!


Добави нов коментар