Блог » Полезнo

10 причини да изберете BIMM Institute Германия

Без значение дали искате да се съберeте с хора с вашите интереси, или да развиете шеметна кариера в музиката, или и двете, като бъдещи студенти имате поне 10 причини да изберете BIMM Institute. Кои са те?

1. Ще ви помогнат да стартирате професионалната си кариера
Тъй като са наясно колко конкурентна е музикалната индустрия, BIMM Institute - Германия ви предлага внимателно планиране и подкрепа през цялото време на обучениетo. Техните всеотдайни кариерни консултанти, лектори и административен персонал ще ви помогнат на подготвите добро CV, да намерите желания от вас стаж, да имате почитатели, ако сте изпълнител, и ще ви съдействат да откриете перфектната за вас кариера. Може да се убедите в това, като погледнете успеваемостта на техните завършили студенти.

2. BIMM Institute се намира в градовете, където музиката има най-голямо значение
BIMM Institute предлага глобална мрежа, която няма конкуренция сред останалите музикални институти. Двата колежа в Германия се намират в Берлин и Хамбург, петте във Великобритания са в Лондон, Брайтън, Манчестър, Бристол и Бирмингам, както и един в Дъблин - Ирландия.
Всички колежи се намират в забележителни градове, където музиката и музикалният бизнес са на изключително високо ниво и имат най-голямо значение; всеки един от тях има богата музикална история, уникални жанрове и вълнуваща голяма сцена, където всеки студент да изрази таланта си.

3. Разширяване на глобалната мрежа на студентите
Като студент в BIMM Institute – Германия вие ще учите в международна среда! В момента в института се обучават студенти от повече от 45 държави и то само в колежа в Берлин.
Освен това ще можете да се присъедините към BIMM Connect - ексклузивна платформа за настоящи и дипломирани студенти. В тази платформа можете да се свържете с целия персонал и студентите от всички кампуси на BIMM.

4. Сред възпитаниците на BIMM Institute - Германия има световноизвестни изпълнители
През годините много наистина талантливи и невероятни студенти са получили подкрепа за започване на успешна музикална кариера. Своята кариера са стартирали музиканти като James Bay, George Ezra, The Kooks, Izzy Bizu , завършилите BIMM Берлин Yetunday и MINt (които скоро продуцираха музика с Leo Abrahams), както и с бъдещите големи имена на сцената - The Flavians, Pale Waves и Fickle Friends.

5. Отлично качество на преподаването
През март 2019 година BIMM Institute беше отличен за качеството на обучението, което предлага.
Това гарантира още повече поддържането на високите академични стандарти и надграждане на квалификациите, които се предлагат на студентите. Бакалавърските програми BA (Hons) Professional Musicianship и BA (Hons) Songwriting са акредитирани от престижния University of Sussex.

6. Майсторски класове със световноизвестни звезди
За да се позиционира постоянно на върха, BIMM Institute – Германия винаги се учи от най-добрите! Ето защо се организират майсторски класове с някои от най-известните световни музиканти и експерти в музикалната индустрия.
Легенди като Brian May, Chuck D, Imogen Heap, Royal Blood, Nile Rodgers и Josh Homme са удостоявали с присъствието си сцените на BIMM и са работили заедно с техните студенти за джем сесии, практически работилници и дори церемонии по завършване на Академията. В колежите в Германия са гостували за майсторските класове музиканти като Modeselektor, Peaches, Gordon Raphael, The Kooks, Thurston Moore, Juan Atkins, We Are Scientists, Dillon, Planningtorock, Fink и много други.

7. Преподавателите са изключителни професионалисти
Лекторите на BIMM Institute - Германия са не само експерти в образованието, но също така са изпълнители с богат опит, както и композитори и професионалисти от музикалния свят.
Студентите се учат от Рик МакФейл от групата Tocotronic, който е лектора на BIMM Hamburg в програмата Songwriting и Performance. Страхотна е възможността да се учиш от Siouxsie и барабаниста на Banshee и от ръководителя на BIMM Berlin и изпълнител на живо Budgie Clarke! Други преподаватели работят във водещи в индустрията звукозаписни студия, агенции за резервации, като по този начин опитът им държи студентите в течение на тенденциите и актуалните процеси в индустрията.

8. Първокласно оборудване
Като се започне от топ локациите и се стигне до високотехнологичните съоръженията, колежите на BIMM нямат равни! Оборудването е от марки като Ableton, Logic Pro, Marshall, Orange и Yamaha! Като студенти в института ще работите като истински професионалисти!
Имате възможност и да вземате под наем оборудване за вашите проекти – така че това улеснява както вашето образование, така и кариерата ви. Освен това, благодарение на сътрудничеството на Института с местната индустрия вие ще имате достъп и до най-добрите професионални звукозаписни студия и места за провеждане на събития.

9. Стаж в индустрията
Студентите на BIMM имат директен достъп до най-добрите стажове в музикалната индустрия. Независимо в коя сфера на бизнеса работите, ще получите несравним опит в музикалния свят. Това не само ви дава възможност да овладеете нови умения, но също и да създадете контакти и отношения, които могат да ви бъдат много полезни в кариерата.
BIMM Institute – Германия, повече от всеки друг колеж, има солидни връзки в музикалната индустрия, които поддържат чрез членството си в асоциацията на представителите на местната музикална индустрия като Berlin Music Commission или IHMInteressengemeinschaft Hamburger Musikwirtschaft. В BIMM знаят от опит, че добрите контакти са основата за успешна кариера.

10. Възможности за изпълнения на живо
От писане на песни до акустични събития – винаги има време и шанс да се качите на сцената в BIMM. Basement Bash Berlin ви дава възможност да покажете своя оригинален продукт на публиката, докато Lamplight Sessions Berlin предлага на текстописците и композиторите възможности да се изявят в по-затворен кръг. Студентите в Хамбург се изявяват и в Bricks Beat Hamburg. Всеки колеж на BIMM редовно е домакин на концерти на живо в края на семестрите, които са възможност да блеснете пред семейството си, приятелите и професионалисти от индустрията.

Ако вече нямате търпение да научите повече подробности за процеса и условията за кандидатстване в BIMM Institute Германия, запазете час за безплатна консултация при нас!
Кандидатствай БЕЗПЛАТНО в BIMM с ЕДЛАНТА!
ЗАЯВИ БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ


Добави нов коментар