Блог » Полезнo

Предприемачество, бизнес и логистика - Rotterdam Business School

Aко желаеш да продължиш образованието си в Нидерландия, трудно е да се ориентираш сред морето от информация. Но има университети, които задължително трябва да разгледаш, преди да направиш финалния си избор. Отдели време и прочети защо Rotterdam Business School би бил подходящ за теб.

Rotterdam Business School (RBS) е част от Rotterdam University of Applied Science. Предлаганите програми са изцяло фокусирани върху това студентите да получат най-доброто от света на бизнеса – от обучение до практика и кариера. Всяка година RBS добавя към списъка си от партньори нови организации, които чрез специализации и стажове, дават на студентите уникални възможности да се докоснат лично до света на бизнеса.
Ротердам. Името на града говори достатъчно – световен търговски център, интернационален град, възможности, кипящ живот. Ротердам е вторият по големина град в Нидерландия, с най-голямото пристанище в Европа. Тази локация прави специалността Logistics атрактивна за тези, които искат да научат за ефективното управление на логистичните процеси, като разгледат най-добрите практики в транспорта, градската инфраструктура, складирането за продукти и управлението на пристанища.
Предприемачески умения в бързо развиващия се свят на международната търговия. Имаш шанса да се учиш от най-добрите в света на бизнеса. Университетът предлага множество програми, бакалавърски и магистърски, както и други обучения, в най-разнообразни сфери на бизнеса.
Отлични академични стандарти.Като държава с вековни традиции в търговията, образованието в Нидерландия и в частност Rotterdam Business School е на световно ниво, съобразено както с традициите в света на бизнеса, така и с най-новите тенденции. Преподавателите са успешни предприемачи и бизнесмени, които с ентусиазъм споделят със студентите своите знания и професионален опит.
Специалността International Business.Това е уникална програма за всички, които се интересуват от бизнес. Да не забравяме, че нидерландските университети са сред най-добрите в сферата на предприемачеството и огромен брой завършили студенти започват свой собствен бизнес. Освен това програмата International Business предлага засилено обучение по 8 различни езика. Това е изключително полезно, тъй като търговията в световен мащаб изисква познаването на различни култури и техните езици. Най-голямото предимство на тази програма е възможността студентите да участват в уникалната специализация Trade Expert Asia и да се обучават на място в един от партниращите университети на RBS в Азия.
Дружелюбна атмосфера. За студентите е създадена перфектна среда, в която могат да получат съдействие по всеки въпрос, бил той личен или свързан със следването. Всяка група студенти, които работят по проект, си има наставник и всеки студент може да се ползва от помощта на лекторите, асистентите и своите колеги. Атмосферата е лека и предразполагаща, което спомага за приятното протичане на ежедневието.
Rotterdam International Student Association (RISA).Всяка година RISA организира различни събития за всички студенти на университета – пътувания, спортни състезания, социални събития, партита. По този начин студентите имат още по-голям шанс да се опознаят, да разнообразят социалния си живот и намерят нови хобита и приятели.
Имаш ли въпроси за обучението в Rotterdam Business School или за някоя от програмите, които предлага университетът?

Включи се в безплатния уебинар на 22 април. Регистрирай се ТУК.

За тези от вас, които са пропуснали уебинара, може да заявите БЕЗПЛАТНА онлайн консултация с наш консултант!

Форма за контакт

Добави нов коментар