Блог » Полезнo

Your guide Denmark помага на БГ студенти в Дания

https://www.pexels.com/photo/sunset-sunshine-travel-wings-103127/
Вероятно се чувствате притеснени, че ще трябва да си търсите настаняване и да се справите с други практически въпроси, свързани с новия ви живот в Дания, и бихте искали да получите допълнителна помощ и да избегнете стреса.

Нашите партньори от Your Guide Denmark могат да ви помогнат за всичко, което ви предстои преди заминаването и след като пристигнете в Дания. Нещо повече, те ще бъдат на ваше разположение още 30 дни след пристигането ви.

Те ще се срещнат с бъдещия ви наемодател и ще проверят договора ви за настаняване, за да се избегне плащането на депозит за фалшиви оферти, което е често срещана практика в Дания.
В допълнение, ще можете да се възползвате от изключителната ВИП сметка "Жилища навсякъде" и ще получите полезни насоки в процеса на търсене на настаняване.

Your Guide Denmark и техните партньорски компании ви гарантират две интервюта за студентска работа с начална заплата от EUR 17 на час, както и много други предимства, които ще направят живота ви по-лесен.

Не се колебайте да се свържете с Your Guide Denmark дори ако имате общ въпрос, свързан с вашия нов живот в Дания, а те ще ви отговарят безплатно!

Добави нов коментар