Блог » Полезнo

Защо да избереш Hаnze University of Applied Science, Нидерландия?

Защо да избереш Hаnze University of Applied Science, Нидерландия?

Неслучайно наричат Нидерландия „топ образователна дестинация“. Избирайки страната за място, където да продължиш образованието си, можеш да бъдеш сигурен, че ще получиш образование на най-високо академично ниво, и ще имаш възможност да приложиш наученото на практика. Ето някои основни предмства, които да имаш предвид:

Разумни учебни такси – университетите в Нидерландия предлагат все повече специалности на английски език, а в същото време учебните такси са много по-ниски от тези в англоговорящите държави.
Атмосфера на щастие – Нидерландия се смята за една от страните с най-щастливи жители. За това допринасят спокойните градове, велосипедите и многото канали.
Английският е говорим навсякъде – това е огромно предимство, защото елиминира стреса от езиковата бариера.

Що се отнася конкретно до Hanze University of Applied Sciences, ето основните причини да го избереш:

Прилагаш наученото на практика – Със сигурност знанията ти няма само да се складират, докато чакаш момента на дипломиране. В Hanze ще имаш възможността да практикуват реално това, което учиш, и да усвояваш наученото в работна среда, чрез проекти и домашни задания.
При завършване вече ще имаш реален трудов стаж – Това е огромно предимство и то ти се предлага като част от програмата в университета.
Покажи таланта си и промени света – Можеш да направиш това още преди да завършиш, особено в сферите на енергетиката и здравеопазването.
Най- добрият студентски град – Грьонинген бе избран за най-добрият студентски град през 2015. Повече от една четвърт от обитателите му са студенти. Това го прави жив, забавен и същевременно безопасен град с активен нощен живот и изобилие от културни и спортни събития.
Възможност да започнеш собствен бизнес – Това е изключително примамливо за всички с предприемачески дух. Hanze UAS ти дава златната възможност да бъдеш обучен как да създадеш свой собствен бизнес. Университетът е на 5-то място в света и на 1-во място в Нидерландия по брой нови бизнеси, създадени от студенти!
Най-добрият многопрофилен университет в Нидерландия - според класацията Elsevier Best Studies за 2019, Hanze UAS предлага най-голям брой програми, за които студентите регистрират степен на удовлетвореност над средната.

ЕДЛАНТА е официален партньор на Hanze University of Applied Science

КАНДИДАТСТВАЙ БЕЗПЛАТНО

Добави нов коментар