Блог » Събития

STUDY IN JAPAN @KYOTO UNIVERSITY OF ADVANCED SCIENCE (KUAS)

STUDY IN JAPAN @KYOTO UNIVERSITY OF ADVANCED SCIENCE (KUAS)

По време на БЕЗПЛАТНИЯ уебинар, който организираме на 30 март 2023 (четвъртък), от 11:00 ч., ще имате възможност да се запознаете с Япония – една изключително привлекателна и перспективна учебна дестинация, както и да научите подробности за предимствата на инженерното образование, което КYOTO UNIVERSITY OF ADVANCED SCIENCES (KUAS) предлага.

Регистрирай се!

Инженерният факултет на KUAS се гордее с екип от преподаватели с международен опит и действащи инженери и предлага изцяло нов модел на инженерно образование в Япония.

Обучението е фокусирано върху технологиите, които са неразделна част от бъдещето на човечеството - електрически превозни средства, безпилотни летателни апарати, роботи, изкуствен интелект, системи за генериране на енергия и много други. KUAS посреща следващото поколение инженери в Киото – технологичната столица на Япония, където се намират централите на световноизвестни фирми като Nintendo, KYOCERA, Nidec, Omron и др.

Киото осигурява уникална стимулираща среда за изграждане на професионална кариера на бъдещите инженери. След 4-тия семестър в KUAS студентите от Инженерния факултет работят заедно с различни инженерни компании по реални проекти. Този опит в индустрията позволява на студентите да започнат обещаваща кариера, веднага след дипломирането си.

Каним ви да участвате в нашия уебинар*!

Къде:
Онлайн в Zoom

Кога:
30 март, (четвъртък) | 11:00 часа


Водещи:
Яна Натова и Яна Йовчева - консултанти на ЕДЛАНТА с дългогодишен опит, които могат да се похвалят с успешно приети студенти в японски университети.

Специален гост: Kiyoshi Takeda, Директор на международния отдел на KUAS, който ще разкаже за мултидисциплинарните инженерни програми, които университетът предлага изцяло на английски език, и ще отговори на вашите въпроси!

Ще научите:

- Защо Япония е водеща в инженерното образование
- Какви програми на английски език предлага KUAS
- За кого са подходящи тези програми
- Какви са изискванията и сроковете за кандидатстване
- Какви са възможностите за финансиране на бакалавърска или магистърска програма в Япония
Запазeте своето място на уебинара, като се регистрирате тук:


* Уебинарът се провежда на английски език.

Запази своето място на уебинара, като се регистрираш тук: