Блог » Събития

Access MBA и Access Masters - интерактивни онлайн събития

Искате да подобрите бизнес уменията си и да преосмислите кариерата си? Access MBA и Access Masters ви канят на интерактивни онлайн събития на 15 и 17 май, за да се запознаете с топ бизнес училища от цял свят.
Ето какво ви очаква на събитието:

• Индивидуална програма за видео консултации с представители от American University in Bulgaria, WU Executive Academy, Hult International Business School, Grenoble Ecole de Management, IE Business School, University of Strathclyde и много други
• Лично експертно и техническо съдействие от екип на Access MBA и Access Masters при подготовка за участие и по време на събитието
• Съвети за кандидатстване и видове тестове за прием
• Разнообразни възможности за стипендии и информация за финансиране

Ако решите да участвате, имате шанс да спечелите безплатно кандидатстване или стипендия от 1 000 Евро за университет по избор от участващите на събитието!

Как да пренастроите кариерата си с MBA и Магистратура?
Обучението в програмите развива пълноценно заложбите ви за бизнес лидерство.

Разнообразие. Толкова много възможности! Бизнес, мениджмънт, маркетинг, финанси. В България, в близка или далечна, позната или още непозната дестинация. Изборът е ваш.
Гъвкаво. Изберете учебния формат, който отговаря на вашия професионален стил. В редовна форма на обучение ще получите всички предимства. В задочна – ще съчетаете успешната си кариера с нови бизнес познания. С онлайн обучение ще усъвършенствате нови технологични и комуникационни умения.
Сигурност. Каквото и да изберете, направете го спокойно. Виртуалното изложение ви дава всичко нужно, за да намерите най-добрата програма като се включите от където ви е удобно.
Участвайте в Access MBA и Access Masters Online събитията безплатно. Заявете присъствието си още сега, за да се възползвате от максимален брой срещи в рамките на няколко часа. Местата са ограничени.


Запишете сега за Access MBA, 15 май

Запишете сега за Access Masters, 17 май

Заяви консултация за магистратура