Блог » Събития

Опознайте разнообразието от MBA програми дистанционно на 4 юли

Сега е моментът да инвестирате в кариерното си развитие. Подсигурете бъдещето си с MBA диплома и нови перспективни бизнес контакти. Опознайте най-добрите бизнес училища дистанционно.
Access MBA One-to-One ви дава интерактивна онлайн възможност да се срещнете лично с представители на водещи международни университети по бизнес и мениджмънт. Впечатлете ги със стремежа си за развитие и поглед към бъдещето.
Във връзка с предпазните мерки срещу Covid-19, българското издание на събитието на Access MBA ще се проведе изцяло онлайн, за да осигури безопасността и комфорта на всички участници.

Запишете се сега!
Какво да очаквате от това онлайн One-to-One събитие?

· Индивидуални видео срещи с някои от най-добрите бизнес училища в света - WU Executive Academy, IE Business School, IESE Global Executive MBA, American University in Bulgaria (AUBG), The University of Sheffield, Hult International Business School и други
· Лична MBA консултация за вашето бизнес и мениджмънт обучение
· Получете ексклузивен достъп до годишното издание на Access MBA Guide 2020
· Присъствайте на онлайн презентации от IE Business School и Hult International Business School
· Възможности за стипендии

+ Спечелете безплатно посещение в бизнес училище по ваш избор и в удобно време

Лидер в One-to-One изложенията за MBA програми, Access MBA ще ви напътства в света на престижното международно бизнес образование.

Защо да изберете MBA?

Степента MBA е единствена по рода си квалификация за кариерно и личностно развитие в областта на бизнес управлението. Придобиването на MBA диплома ще ви помогне да усъвършенствате разбирането си за основните бизнес принципи, както и да развиете ценни междуличностни умения за успех, както в корпоративна, така и в предприемаческа среда. MBA обучението изгражда качествата, необходими на всеки лидер в динамично и конкурентно бизнес общество.
Участието в това онлайн One-to-One събитие е безплатно, но броят на участниците е ограничен и предварителната регистрация е задължителна.

Запишете се днес в Access MBA