Блог » Събития

Дни на образованието в чужбина с ЕДЛАНТА 20-22 юни 2023

Искаш да кандидатстваш в университет в чужбина, но не си сигурен, че можеш да се справиш сам?
Научи най-важното за изискванията за прием, документите и сроковете за кандидатстване, възможностите за финансиране на образованието ти и т.н.

Ден 1

20 юни
16:00 - 17:00 ч.
ZOOM

Традиционно Германия и Австрия привличат българските кандидат-студенти с безплатно и качествено обучение (заплащат се само достъпни по размер административни такси). Какви специалности можеш да следваш на немски език, какви са изискванията за прием, сроковете за кандидатстване, условията за настаняване и как да подпомогнеш студентския си бюджет – всичко това можеш да научиш по време на уебинара на 20 юни от 16:00 ч.

Регистрирай се!

Ден 2

21 юни
16:00 - 17:00 ч.
ZOOM

Възможно ли е да е учиш в Германия или Австрия, ако не знаеш немски език на високо ниво? Какви специалности на английски език се предлагат в университетите в Германия и Австрия? Всичко за учебните програми, изискванията за прием, сроковете за кандидатстване и т.н. ще научиш, ако се включиш в безплатния уебинар на 21 юни от 16:00 ч.

Регистрирай се!

Ден 3

22 юни
16:00 - 17:00 ч.
ZOOM

Академична Европа след Брекзит става все по-привлекателна за кандидат-студентите, които желаят да се обучават на английски език. Къде можеш да учиш архитектура, медицина, право, инженерни науки, психология, ИТ, дизайн и други атрактивни специалности в престижни европейски университети? Какви документи трябва да подготвиш, какви са сроковете за кандидатстване и как да финансираш образованието си – на тези и други твои въпроси ще получиш отговор ако се включиш в уебинара на 22 юни от 16:00 ч.

Регистрирай се!