Блог » Събития

На изложение „Европейско образование 2018“ ще ви почерпим с глътка здраве.

Глътка Здраве е нова марка вода на българския пазар, чиято цел е да предостави на клиента високо качество на достъпна цена. В основата на бранда е символиката на Рим. Защо? Защото това са първите хора, управлявали водата. Всяка част от визията е внимателно обмислена и съобразена с изискванията на потребителя. Бутилката е с форма на римска колона, изработена от висококачествена пластмаса. На етикета е изобразена римска мозайка, а до нея има цвете, символизиращо здраве.
Глътка здраве е част от Family Branch. Името означава Семеен клон и показва на потребителите, че всяка марка е създадена като член на семейството.

Вино Brunch (част от семейството) се отличава най-вече с това, че е младо. Предимството е , че при консумация на младо вино се долавят много повече аромати и вкусове, за разлика от отлежалото вино. Всички сортове са подбрани от регионите, които са най-подходящи за отглеждането на съответния сорт. В етикета на бутилката също са скрити много елементи, които ще Ви оставим сами да разгадаете, когато опитате от нашето вино.
Бира Brunch – e марка създадена по чешка технология, под контрола на известен холандски технолог. Различното на тази марка е, че предлагаме на клиентите ни червена бира (Brunch Red), която все още не е толкова позната на нашия пазар. Разликата между светлата бира и червената е в малца, който се ползва в производството. Това са два вида червен немски малц: караред и меланоидинов. Ако се спрете на Brunch Red , ще откриете страхотен аромат и лека сладост, последвана от горчивината на бирата.