Блог » Събития

Намерете най-добрия университет с интерактивните инфо сесии на Access Masters

С още по-голям избор от програми и разнообразни форми на обучение, Access Masters кани българските кандидат-студенти за Магистърски програми на интерактивно онлайн изложение. Международните организатори, които са добре познати сред изложенията за висше образование, са подготвили еднодневно събитие с разнообразие от полезни възможности за всички, които се интересуват от Магистърската степен.
На 24 ноември, младите професионалисти на България ще могат да разгледат най-доброто от световното бизнес образование. Една от основните ползи на виртуалното изложение е възможността за участие в информационни сесии с представители на водещи бизнес училища и университети. Личният контакт е безценен, за да могат участниците да опознаят различните видове международно образование. С увеличаването на популярността на работата и обучението от вкъщи, участниците също ще могат да се запознаят с гъвкави форми на обучение.

„Разнообразието от Магистърски програми е впечатляващо,“ казва Кристоф Кута, изпълнителен директор на Advent Group и създател на събитията Access Masters. „Кандидат-студентите никога преди не са имали достъп до толкова много възможности за обучение. Въпреки че времената са трудни, ние вярваме, че нашето интерактивно онлайн изложение дава на участниците пълна свобода и подкрепа, така че те да се съсредоточат върху най-важното за тях и да открият програмата, която ще им помогне да преуспеят.“

Създаден през 2009 г., проектът Access Masters продължава да представя водещи университети от цял свят по време на над 50 успешни събития годишно. От 2016 г. насам, платформата за онлайн събития на Access Masters организира виртуални информационни сесии за кандидат-студенти. Благодарение на отдадения международен екип и техния дългогодишен опит в света на висшето образование, изложението предлага най-доброто за студентите, насочили се към Магистърски програми.
И през 2020 г., личният подход е водещ при провеждането на изложенията. След като участниците се регистрират безплатно, всеки от тях получава индивидуален списък от бизнес училища и университети, които отговарят най-точно на техните предпочитания. Този предварителен подбор гарантира персонализирано изживяване и истински ценни информационни сесии с представителите на най-интересните Магистърски програми. По време на онлайн събитието, кандидат-студентите могат да бъдат сигурни, че ще получават напътствия през целия ден. Екип от експерти и асистенти ще бъде на разположение, за да дава полезни насоки и да отговаря на въпроси в реално време.
Виртуалната платформа осигурява приятна и достъпна среда, както и много допълнителни ползи за участниците, които се интересуват от международни Магистратури. Практически уебинари с университети и разнообразни презентации ще направят изложението още по-ползотворно. В края на серията от изложения за тази година, Access Masters ще награди един участник със стипендия от 1 000 Евро, с която да финансира международното си образование.
Всички регистрирани участници, които владеят английски език и се интересуват от Магистърски програми, получават безплатен достъп до онлайн изложението.

Регистрация
Участниците в изложението трябва да се регистриратпредварително, поне 10 дни преди датата на провеждане на събитието. Регистрацията и участието са безплатни.

За Advent Group
Основана през 2004 г., Advent Group е медийна агенция за персонализирани събития за висше образование. Всяка година изложенията Access MBA и Access Masters срещат 70,000 кандидат-студенти с над 325 водещи бизнес училища по време на близо 200 събития. Като световен лидер в бранша, мисията на Advent Group е да повиши информативността за ползите от бизнес образованието и да напътства кандидат-студентите към правилните университети и програми.

Контакти

Бизнес училища:
E-mail: accounts@adventgroup.net
Тел: +33 1 43 41 50 31

Кандидати:
E-mail: candidate@adventgroup.net
Тел: +359 2 984 10 71

За повече информация
Access Masters: www.accessmasterstour.com
Access MBA: www.accessmba.com
Advent Group: www.adventgroup.net