Блог » Събития

STUDY IN JAPAN | 10.06.2021

STUDY IN JAPAN

По време на БЕЗПЛАТНИЯ уебинар, който организираме на 10.06.2021 (четвъртък), ще имате възможността да се запознаете с Япония - най-новата учебна дестинация, която ЕДЛАНТА предлага, както и да научите повече за предимствата на инженерните програми в Киото.

Едни от най-търсените, за момента, специалности в страната на изгряващото слънце са инженерните. Именно затова заедно с нас ще бъде и вече познатият ви Kiyoshi Takeda! Така освен по-обща информация ще можете да получите конкретни примери и отговори на вашите въпроси!
------------------------------------------------------------------------------------------
/скролни надолу, за да се регистрираш/
------------------------------------------------------------------------------------------
Благодарение на инженерите, днес имаме безброй удобства и едва ли бихме могли да си представим живота без тях. Светът се развива бързо и инженерните програми стават все по-интересни. От 2020 година Kyoto University of Advanced Science (KUAS) предлага единствени по рода си бакалавърска и магистърска инженерни програми на английски език.

Инженерният факултет на KUAS се гордее с екип от преподаватели с международен опит и действащи инженери и предлага изцяло нов модел на инженерно образование в Япония.

Обучението е фокусирано върху технологиите, които ще предопределят нашето бъдеще - електрически превозни средства, безпилотни летателни апарати, роботи, изкуствен интелект, системи за генериране на енергия и много други. KUAS посреща следващото поколение инженери в Киото – технологичната столица на Япония, където се намират централите на световноизвестни фирми като Nintendo, KYOCERA, Nidec, Omron и др.

Киото осигурява уникална стимулираща среда за изграждане на професионална кариера на бъдещите инженери. След 4-тия семестър в KUAS студентите от Инженерния факултет работят заедно с различни инженерни компании по реални проекти. Този опит в индустрията позволява на студентите да започнат обещаваща кариера, веднага след дипломирането си.

Каним ви да участвате в нашия уебинар!

Къде:
Онлайн в Zoom

Кога:
10 юни (четвъртък) | 15:00 часа

Водещи:
Емил Петков
и Венета Карапеева - консултанти на ЕДЛАНТА с дългогодишен опит, които могат да се похвалят с приети студенти в Япония. Наш специален гост ще бъде г-н Kiyoshi Takeda - директор на международния офис на Kyoto University of Advanced Science.

Ще обсъдим:
- Защо Япония е водеща в инженерните програми
- Какви програми на английски език предлага университетът
- За кого са подходящи тези програми
- Какви са изискванията и сроковете за кандидатстване
- Какви са възможностите за финансиране на бакалавърска или магистърска програма в Япония

Запази своето място на уебинара, като се регистрираш тук:
Регистрацията приключи.