Блог » Събития

Уебинар University of Glasgow | 02.12

Къде:
Онлайн

Кога:
02 декември | 16:00 часа

Гост:
Adrienn Hortobagyi

Замисляли сте се какво е да учиш в един от най-добрите университети в Европа, сред чиито възпитаници са 7 носители на Нобелова награда и личности от ранга на Адам Смит, Джеймс Уат и Лорд Келвин?

На 2 декември, четвъртък, от 16:00 ч. ви каним да участвате в уебинара посветен на University of Glasgow. Основан в средата на 15-и век, университетът е едно от най-старите и най-престижни учебни заведения в света. Днес, в 16-те факултета на университета учат близо 35 000 студенти от 140 държави.

University of Glasgow е член на престижната група на изследователските университети във Великобритания - Russell Group. Научноизследователската дейност на университета поставя акцент върху следните области: медицина, ветеринарна медицина, онкология, икономика и финанси, история на изкуството, а годишните приходи на университета от различни проекти надвишават 168 милиона британски паунда.
По време на уебинара* ще научите подробности за разнообразието от бакалавърски и магистърски програми, които университетът предлага (а те са над 600!), какви са изискванията за прием за кандидати от България, как да се възползвате от щедрите стипендии за граждани на ЕС, какви са условията за настаняване, спорт и почивка, които университетът предлага на своите студенти.

Наш гост ще бъдe Adrienn Hortobagyi, който, заедно с консултантите на ЕДЛАНТА, ще отговори на всички ваши въпроси.

*Уебинарът ще се проведе на английски език
СЪБИТИЕТО ПРИКЛЮЧИ

Попълни фóрмата и получи запис

Попълни фóрмата и ние ще ти изпратим запис от събитието.