Блог » Събития

Защо “Европейско Образование” е изложението с най-висока степен на удовлетвореност сред учениците и техните родители?

<a href="http://www.freepik.com">Designed by Freepik</a>

#EEF2018 - изложение "Европейско Образование" За успешна кариера!

Здравейте, приятели!

За 12 годишния си опит сме разбрали, че Вие искате и заслужавате най-доброто.
Тази есен отново залагаме на качество, а не на количество, като сме поканили топ университети от познати дестинации, както и други - от по-екзотични страни.

Някои от университетите на тазгодишното изложение си партнират единствено с нас в България и ние много се гордеем с този факт! Това се дължи на будните и талантливи студенти, които изпращаме в чужбина, както и на личното ни отношение към всеки един от тях!
Да се върнем на университетите, които ще ни гостуват тази есен.

Освен престижните британски университети и практическите холандски, имаме няколко държавни немски унивеситета, с които можете да се запознаете лично! Знаем, че интересът към Германия расте и не искахме да Ви ограничаваме с познатите дестинации. В този ред на мисли имаме и университет от Малайзия! Asia-Pacific University ще бъде за първи път в България! Ако все пак желаете по-близка дестинация, но различна от добре-познатите, предлагаме ви и белгийския униерситет Thomas More University of Applied Sciences.
Е добре, разбрахте, че ще имаме невероятна палитра от университети, но знаем, че Ви вълнуват и други теми като:

Как се изготвя портфолио? Как да изберете подходяща специалност? Студентски заеми? Ами стипендии? Какви документи ви трябват? Езиков сертификат? Кога са крайните срокове?


Затова по време на изложението ще има различни презентации, водени както от нашите консултанти, така и от представители на университети. Ще има и дискусия с български студенти с опит в различни държави, където ще научите за живота в чужбина от първо лице.

Програмата с презентациите ще намерите тук
Най-хубавото е, че цялата тази информация ще получите напълно безплатно. Има регистрация, която е задължителна. Нея можете да направите онлайн или на място.
Понеже за нас образованието е мисия, а изложение “Европейско Образование” - празник, ЕДЛАНТА ще подари три ваучера за самолетен билет на стойност €250, за да можете да посетите ден на отворените врати (#OpenDay) на избран от Вас университет. Ще изтеглим с томбола тримата щастливци след изложението. Повече за томболата можете да научите тук .
Ако искате Фейсбук да Ви подсети за нашите събития, можете да се присъедините към “ивентите” ни тук:

29.09 - СОФИЯ

01.10 - БУРГАС

02.10 - ВАРНА

Очакваме Ви!
Екипът на ЕДЛАНТА