Блог » Стипендии и конкурси

Birmingham Masters Scholarship Scheme – кандидатствай за стипендия до 31 януари 2018

https://www.birmingham.ac.uk/
University of Birmingham ще раздаде 100 стипендии от 2000 паунда на бъдещи кандидат-магистри за учебната 2018/2019 година.
University of Birmingham ще раздаде 100 стипендии на стойност от 2000 паунда на най-изявените кандидат-магистри в 5 професионални направления: Arts and Law, Social Sciences, Life and Environmental Sciences; Engineering and Physical Sciences и Medical and Dental Sciences. Пълният списък на програмите, за които можете да кандидатствате за стипендия вижте тук: https://www.birmingham.ac.uk/postgraduate/pgt/pgt-fees/masters-scholarships.aspx


Магистърската степен от университета в Бирмингам дава огромно преиумщество на завършващите. Според проучване на The Sutton Trust 2013, средният доход на завършилите магистърска програма в университета се увеличава многократно, в сравение със студент, който е завършил само бакалавърска степен.

Условия на стипендията:

- да сте кандидатствали за магистърска програма в University of Birmingham до 31.01.2018
- да сте попълнили формуляра за кандидатстване за стипендията
Съдействие при подаване на документите за магистърска програма в University of Birmingham, както и в други британски университети можете да получите във всеки от офисите на ЕДЛАНТА.

Кандидатствай БЕЗПЛАТНО с нас в партньорските ни университети!

Форма за контакт

Добави нов коментар