Блог » Стипендии и конкурси

Фонд за Стипендии “Иди, учи и се върни”

https://tuk-tam.bg/
Фондът за Стипендии “Иди, учи и се върни” на Тук-Там подкрепя мотивирани българи да продължат образованието си в чужд университет и след това да се реализират в България. След успешно завършване на магистратурата си стипендиантите ще бъдат подкрепени от Тук-Там в бъдещото им професионално развитие и ще бъдат включени в общността от млади професионалисти с опит и образование в чужбина. Тук-Там създават и развиват Фонда за стипендии водени от убеждението, че личният пример е най-важен и че всички носим отговорността да създадем бъдещето на по-добрата България, в която всички искаме да живеем.

През 2018 Фондът ще предостави 3 стипендии от по 10 000 лв за магистратура в чужбина.

Стипендията е отворена за кандидати от всички страни и специалности.

Фондът за стипендии “Иди, учи и се върни” е дългосрочна инвестиция в бъдещето на България, тъй като залага на качественото образование и придобиването на чуждестранен опит като инструменти за развитието на страната.

Можете да кандидатствате за стипендия от 8 май до 8 юни 2018 година

След успешно завършване на магистратурата си стипендиантите се ангажират да се завърнат в България и да работят по специалността си. Тук-Там ще ги подкрепя в бъдещото им професионално развитие и ще ги включи в общността си от млади професионалисти с опит и образование в чужбина.

За да вземете участие в конкурса, трябва да отговаряте на следните условия

• Имате българско гражданство
• Притежавате бакалавърска степен, придобита между 1 януари 2013 и 31 юли 2018
• Можете да предоставите потвърждение за прием в университет към 15 август 2018 с начална дата на курса на обучение през 2018
• Можете да докажете достатъчно ниво на владеене (B2 или по-високо) на езика, на който ще се провежда обучението

Искаш да кандидатстваш? Ние ще ти помогнем!

Форма за контакт

Добави нов коментар