Блог » Стипендии и конкурси

Конкурс за специални стипендии-Istituto Europeo di Design

www.ied.edu/IED
Source: https://www.impresamia.com/formazione-ied-istituto-europeo-di-design-open-day-sabato-14-marzo/

Istituto Europeo di Design (IED) обявява конкурс за специални стипендии за кандидат-магистри за учебната 2018/2019 година

До 15 април 2018 г., ще могат да се подават документи за стипендия за учебната 2018/19 година, покриваща 50% или 70% от таксата за обучение в магистърски програми в кампусите на IED в Милано, Флоренция, Рим, Торино, Венеция, Мадрид или Барселона.
В конкурса могат да участват само кандидати, навършили 18 години, в момента на подаване на кандидатурата и притежаващи диплома за бакалавър или опит в съответната област. Ако обаче получите дипломата си до 30 дни преди обсъждането на проекта Ви за магистърска теза, също можете да вземете участие. Задължително условие е да владеете езика, на който ще се води обучението минимум на ниво В1.


Темата на конкурса е „Present yourself creatively“ („Представи себе си креативно“). Всеки участник може да представи портфолио с най-добрите си произведения, реализирани по време на предходно обучение или професионален опит, а в случай, че досега не е имал възможност да изяви творческата си натура професионално, може да избере креативен начин да отговори на следните въпроси:


• Кой съм аз и от къде идвам?
• Какво ме вълнува?
• Как магистърската програма би ми помогнала да развия способностите си?
• Как аз и програмата се допълваме взаимно?


Документите за участие в конкурса, както и съдействие за кандидатстването в конкурса, можете да получите в офисите на ЕДЛАНТА в София, Пловдив, Бургас и Варна. 


Форма за контакт

Добави нов коментар