Блог » Стипендии и конкурси

СТРАХОТНА ВЪЗМОЖНОСТ за кандидат-магистри инженери в Япония!

СТРАХОТНА ВЪЗМОЖНОСТ за кандидат-магистри инженери в Япония!

Kyoto University of Advanced Science отпуска Super Top Scholarship -
щедра стипендия от 1 200 000 японски йени годишно за студенти, приети в новата магистърска програма по инженерство на английски език в кампуса на университета в Киото с начало септември 2020.

И не само това! Ръководството на университета вече обяви и отделни академични стипендии, покриващи до 100% от таксата за обучение на бъдещите бакалаври и магистри.

Магистърската програма на английски език, която стартира за първи път през есента на 2020 година е с продължителност от 2 години и предлага специализации в няколко основни сфери: материали за инженерни покрития, енергийни системи и IT инженерство. Изборът на Kyoto University of Advanced Science (KUAS) да построи изцяло нов инженерен факултет в града не е случаен. Киото е известен като център на инженерната индустрия в Япония. Тук са съсредоточени водещи инженерни компании и производства. Настоящият президент на KUAS е основател на NIDEC – компания, превърнала се в световен лидер в производството на електродвигатели.

Критериите за оценяване на кандидат-стипендиантите са: отлична академична подготовка и резултати в сферата на инженерните науки, силна мотивация и интерес към технологиите, отлично владеене на английски език. Предимство ще имат кандидати, които имат научни разработки, есета, препоръки и са се представили добре на интервюто с комисия от университета.

Срокът за кандидатстване в магистърската програма по инженерство е 14 февруари 2020.

Подай заявка за безплатна консултация още днес:
ЕДЛАНТА е официален представител на Kyoto University of Advanced Science и при нас можете да подадете безплатно своите документи за кандидатстване.

Добави нов коментар