Блог » Стипендии и конкурси

Хвърли се в новото си образователно приключение - със стипендия от 10 000 лева

https://tuk-tam.bg/
Мислиш ли, че ти е време да попътуваш по света и да придобиеш опита и знанията, от които имаш нужда, за да се развиеш в кариерата си? Тогава не пропускай срока за кандидатстване за стипендиите “Иди, учи и се върни” на Тук-Там. До 8 юни можеш да се включиш в конкурса за 3 стипендии от по 10 000 лв, предназначени за магистратури в чуждестранни университети.

Всяка магистратура. Всеки университет в чужбина.

Ако планираш да продължиш висшето си образование извън България, най-вероятно заминаването ти зависи от финансирането. Сега можеш да спечелиш стипендия, която да подкрепи твоето ново приключение - 10 000 лв, които можеш да използваш, както прецениш, по време на престоя си в чужбина. Стипендията е отворена към всички бъдещи магистри и няма ограничение за специалност или университет.

Иди, учи и се върни

Най-важното условие за получаване на стипендията е желанието ти да се върнеш след дипломирането. Ако оценяваш плюсовете на това да прекараш година-две в друга държава, но мястото, където искаш да се развиваш е България, Тук-Там искат да те подкрепят.

Хвърли се в приключението

Да сбъднеш мечтите си може да е трудно, а разходите по образование в чужбина не са малко. Но това не е трябва да те отказва да развиваш потенциала си. Стипендия от 10 000 лв ще ти помогне да се фокусираш върху важните неща и да вземеш най-много от времето си прекарано навън.

Първата крачка вече не е трудна

Първата крачка е лесна! Само попълни тази анкета , а след това виж на сайта ни документите, които трябва да изпратиш, за да завършиш кандидатстването си. Там ще намериш и подробна информация за процеса, журито, както и за предишните стипендианти на фонда.


Грабни възможността да промениш живота си. Хвърли се в приключението сега!

Кой дава стипендиите

“Иди, учи и се върни” е проект на Тук-Там - организацията на българите с опит в чужбина. Те вярват в България и я правят още по-хубаво място, от тук или от там, заедно.

Създават фонда през 2016 година с желанието да подкрепят млади българи и тяхното образование в чужбина. В Тук-Там ценят международния опит и вярват, че той може да бъде много полезен за развитието на страната ни.

Фондът за стипендии вече има 7 стипендианти, а средствата за него са изцяло от дарения на хора и организации, които вярват в каузата на Тук-Там.


КАНДИДАТСТВАЙ!

Ако ти е омръзнало да чуваш, че няма начин, от Тук-Там ти казват, че има. Спечели стипендия от 10 000 лв и учи там, където мечтаеш. Крайният срок е 8 юни!

1 коментар

  1. Патрисия Господинова
    27.05.2018, 22:30 ч.

    Хвърлям се.


Добави нов коментар