Блог » Стипендии и конкурси

Конкурс за стипендии в сфертата на модата и дизайна

Istituto Europeo di Design, Barcelona
Istituto Europeo di Design, Barcelona
Istituto Europeo di Design (IED) и по-специално филиалът на университета в Барселона, обявявя конкурс за 28 стипендии учебната 2019/2020 г. за студенти от магистърските и следдипломните квалификационни програми, свързани с мода, дизайн, визуални комуникации и мениджмънт.

17 са стипендиите за магистри, покриващи на 100 % таксата за обучение, и 11 за студентите, които ще се обучават в следдипломните квалификационни програми, чиято такса ще бъде наполовина покрита от стипендията.

Участниците в конкурса за стипендиите трябва да напишат и изпратят есе на тема: „Как в ролята си на дизайнер мога да допринеса за едно по-добро бъдеще?“.
От кандидатите се очаква да предложат иновативни решения, както и продуктови и дизайнерски решения на база на личния си опит и идеи, като по този начин помогнат за подобряването на бъдещето ни в глобален план. Изложените идеи трябва да са в ъответствие със съдържанието на програмата, която студентите ще следват през учебната година.

Проектите трябва да са придружени от кратко описание на езика, на който ще се обучават кандидатите, а крайният срок за изпращането им е 30 април 2019 г.

За повече подробности за конкурса, моля потърсете консултантите на ЕДЛАНТА като попълниш формата ни за контакт.

Добави нов коментар