Блог » Стипендии и конкурси

University of Portsmouth отпуска стипендии на кандидати от ЕС

University of Portsmouth предлага следните стипендии за учебната 2020/2021

Основан като училище за наука и изкуство през далечната 1869 г., University of Portsmouth получава академична акредитация през 1992 г. и според The National Student Survey е сред топ 20 на най-добрите университети във Великобритания. Днес тук се обучават 23 000 студенти от 100 страни.

За учебната 2020/21 година University of Portsmouth отпуска стипендии за кандидат-бакалаври и кандидат-магистри.

Кандидат-бакалаври (студенти от ЕС), които получат безусловна оферта от University of Portsmouth и изпълнят или надвишават условията на университета, получават стипендия от 1000 паунда (Vice Chancellor’s Scholarship). За нея не се кандидатства, отпуска се автоматично на всеки, който отговаря на условията.

Кандидат-магистри (граждани на ЕС), които са приети във Faculty of Business and Law и при условие, че се самоиздържат по време на магистърската си програма, могат да кандидатстват за стипендия. Срокът е до края на юни 2020.

Ако сте кандидатствали за магистърска програма и приемете офертата си до 30 юни 2020, може да получите 3000 паунда отстъпка от таксата за обучение. Стипендия в същия размер ще получат и студенти последна година в University of Portsmouth, ако след завършване на бакалавърската си програма продължат с магистратура в университета. Краен срок за кандидатстване: 30 юни.
ЕДЛАНТА е официален представител University of Portsmouth в България.
За повече информация относно стипендиите, които университетът предлага, моля свържете се с консултантите в най-близкия до Вас офис на ЕДЛАНТА.

Добави нов коментар