Блог » Стипендии и конкурси

Васко спечели едноседмична езикова ваканция в Лондон!

Една седмица в Лондон - наградата за владеене на английски език

През април тази година езикови школи Intellect и Уча.се организираха не просто състезание по английски език. Това бе тридневно изживяване, изпълнено с приключения и силни емоции в компанията на нови приятели и изключително вдъхновяващи ментори. В Банско участниците се забавляваха и се запознаваха с невероятни хора, спортуваха и си мериха силите в състезания за владеене на английски език.

Една от големите награди в това състезание бе предоставена от ЕДЛАНТА. Участникът с най-добър резултат замина на едноседмичен езиков курс в Лондон - Embassy London Southbank.

В разгара на лятото и след цяла седмица, пълна с още повече положителни емоции се срещаме със спечелилия. Представяме ви Васил Антонов от София, на 18 години, ученик в НПМГ. През учебната 2019-2020 година Васил ще бъде 12 клас.

Защо реши да участваш в състезанието?

Обичам да се явявам на състезания по английски език, защото за мен това е чудесна възможност да изявявам знанията си и да премеря силите си в конкурентна среда. Освен това познавам г-жа Ананиева от Интелект от предишни състезания и за мен тя е най-добрият проверяващ, когото познавам.

Как се почувства, като разбра, че си спечелил наградата, осигурена от ЕДЛАНТА?

Бях в шок, че спечелих, честно казано, тъй като до последно мислих, че няма да бъда първи! Когато обаче чух, че ще ходя в чужбина и още повече в Англия, почти изпаднах в екстаз. Все пак преди това само веднъж бях излизал зад граница и не помня нищо от пътешествието.

Какво ще запазиш от тази уникална седмица в Лондон?

Най-забавното нещо за мен определено беше ходенето ми във Военно-историческия музей в Лондон. Времето там направо отлетя! Но и цялата седмица беше изключително ползотворна. От дълги разговори с учителите и другите прекрасни хора от организацията разбрах, че ако премина двумесечен курс за учителство бих имал възможност дори да преподавам там, както и по целия свят.
Избери и ти ЕЗИКОВА ВАКАНЦИЯ в чужбина!

Добави нов коментар