Европейско образование за успешна кариера

изложение Европейско образование за успешна кариера

Регистрирай се бързо, лесно и безплатно!

Регистрирай се
7 март 2020
София, х-л "Хилтън"
от 10:00 до 17:00
Заповядай на изложение „Европейско образование за успешна кариера“, което ние от консултантска агенция ЕДЛАНТА организираме вече за 16-ти пореден път!

На изложението ще можеш да се срещнеш лично с представители на престижни университети и да намериш отговори на всички въпроси, свързани с твоето академично бъдеще и личностно развитие, които вълнуват теб и твоето семейство.
Това издание на изложението ще бъде различно!

BUSINESS YOUR FUTURE


На всички бъдещи кандидат-студенти с желание да продължат образованието си, изучавайки специалност в сферата на бизнеса, предлагаме уникална възможност да усетят истинския ритъм на учене и преподаване в някои от най-престижните европейски университети.

Запиши се за участие в интерактивни работилници и семинари под надслов #BusinessYourFuture и почуствай предизвикателството да работиш в екип, под ръководството на преподаватели от Бизнес факултетите на ТОП университети в Нидерландия и Великобритания, и да решаваш реални казуси от сферата на бизнеса.

Интерактивните работилници са подходящи за ученици от 10 до 12 клас, както и за кандидат-магистри. Местата са ограничени!

Участвай в интерактивните работилници #BusinessYourFuture и получи своя сертификат!